top of page

Poznate najbolj varovano lepoto skrivnost?


Vzemite si čas za vonj vrtnic


Vonj vrtnic nam je tako všeč, da jih gojimo že 5000 let, do zdaj pa smo jih vzgojili že več kot 30 tisoč sort. Vrtnico, kraljico rož, je res nemogoče odstraniti s prestola, ni ji para.

To čudovito sestavino so pri blagovni znamki NIVEA uporabili v liniji Rose Touch. Med njimi je losjon za telo Rose Touch, njegova lahka formula pa je obogatena s serumom za intenzivno vlaženje, ki zagotavlja intenzivno vlaženje v globljih plasteh kože, naravnim arganovim oljem in čutnim vonjem vrtnice.


Vrtnica ostaja na prestolu


Vonj vrtnic, pa naj bo to iz sveže nabranega cveta, novega dragega parfuma ali nežne rožne vodice, očara. Deluje skoraj hipnotično, nas opaja in sprošča. Ni nenavadno, da sta priljubljenost in raznolikost vrtnice ter njena uporaba rasli skozi stoletja. Rožna voda je kmalu postala ena najbolje varovanih lepotnih skrivnosti vseh časov. Ljubile so jo boginje, cesarji, kraljice in ugledne zgodovinske osebnosti, ki so morali za vsako ceno imeti dostop do tisočih dišečih cvetnih listov.


V zgodnjih kozmetičnih pripravkih so bile zagotovo najljubše vrtnice. Cvetni listi, voda in izvlečki vrtnic so bili uporabljeni kot maske za polepšanje, senčila in rdečila. Rimski pisec Plinij starejši je v svojem delu Naturalis Historia zapisal, da lahko prah iz cvetnih listov vrtnice uporabimo kot dezodorant ali parfum, medtem ko lahko zažgane cvetove vrtnice uporabimo za temnejši odtenek obrvi.


Vonj cvetnih listov vrtnic je spet in znova v modi, kar dokazujejo tudi izdelki linije Rose Touch, ki vam bodo dvignili razpoloženje in samozavest ter nahranili kožo.


NIVEA Rose Touch Body


NIVEA Rose Touch losjon za telo je ustvarjen za vse, ki od losjona za telo pričakujete več kot le vlaženje. Obogaten je z NIVEA serumom za intenzivno vlaženje, ki poskrbi za 48-urno navlaženost kože, in naravnim arganovim oljem. Izjemno lahka formula s čutnim vonjem cvetnih listov vrtnice se hitro vpije, koža pa je na otip žametno mehka in voljna že po prvem nanosu.


• Hranilna formula z naravnim arganovim oljem.

• Vašo kožo in čute bo razvajal s čutnim vonjem cvetnih listov vrtnice.

• NIVEA serum zagotavlja intenzivno vlaženje 48 ur.

• Za mehko in gladko kožo.Nasvet: Najboljši čas za uporabo losjona je po tuširanju, ko je koža še rahlo vlažna in topla. In ne pozabite počakati, da se dobro vpije v kožo, preden se oblečete in odhitite novim izzivom naproti. Dermatološko je potrjeno, da koža dobro prenaša izdelek.

Comments


Ne spreglejte:

bottom of page