top of page

Poslovite se od suhe kože

Tudi v spomladanskih dneh ne pozabimo na kožo telesa – čeprav je zaščitena z oblačili, še vedno izgublja vlago. Suha koža nas zateguje, peče, srbi in se lušči. Razdražena in ranjena koža ni le neprijetna na pogled in dotik, ampak je tudi bolj dovzetna za okužbe. Zato je pomembno, da ji namenimo redno in ustrezno nego. Občutite moč aloe vere in negovalnih olj, zbranih v novem vlažilnem losjonu za telo NIVEA Aloe & Hydration. Za globinsko navlaženo in opazno gladko kožo že po prvem nanosu!


Koža potrebuje vlaženje vsak dan

Naša koža je vsak dan podvržena različnim vplivom. Pozimi so njeni največji sovražniki veter, mraz in centralno ogrevan zrak. Pogoste, dolge in prevroče kopeli ali prhe lahko prav tako povzročijo izsušitev kože. Na nastanek suhe kože pa vplivajo tudi nekatera zdravila, stres in določene prehranjevalne navade. Suhi in luskavi predeli se pojavijo zlasti na golenih, dlaneh in komolcih. Na teh mestih lahko občutimo srbenje in neprijetno napetost. Vsakodnevno vlaženje kože je bistvenega pomena za ohranjanje ne samo lepote, temveč tudi zdravja in funkcije tega izjemno pomembnega in največjega organ. Najbolj učinkoviti izdelki za suho kožo so tisti, ki dolgotrajno obnovijo ravnovesje ravni vlage, zaščitno bariero in videz. Z novim vlažilnim losjonom za telo NIVEA Aloe & Hydration z aloe vero bo vaša koža kar 48 ur intenzivno navlažena.


Blagodejni učinki »rastline nesmrtnosti«

Vsestranskost aloe vere so poznala že starodavna ljudstva. Zdravilci so jo uporabljali za nego kože in zdravljenje vnetij ter opeklin. Med Egipčani je bila znana kot rastlina nesmrtnosti, sestavljena je iz 98,5 % vode in lahko v naravi dočaka tudi do 100 let. Edinstven gel iz sredice sočnih listov je bogat z vitamini C in E ter minerali, zlasti cinkom. Kožo navlaži, zaščiti, regenerira in hladi. Polisaharidi in salicilna kislina v rastlini pa delujejo blažilno in protivnetno ter mehčajo povrhnjico kože. Zaradi svojih blagodejnih učinkov je postala aloe vera nepogrešljiva sestavina tudi v sodobni kozmetiki. Najpogosteje se jo uporablja v izdelkih za občutljivo, suho in zrelo kožo. Njeno uporabnost so prepoznali tudi strokovnjaki NIVEA in jo vključili v številne izdelke za nego kože obraza in telesa.


Popolna kombinacija aloa vere in negovalnih olj za intenzivno navlaženo kožo

Vlažilni losjon za telo NIVEA Aloe & Hydration je novost, ki jo bodo veseli predvsem tisti, ki se soočajo s suho kožo. Losjon vsebuje patentirano NIVEA formulo, ki temelji na znanju, da naša koža vsebuje dovolj vlage v svojih globljih plasteh. Enkratna kombinacija vlažilnih sestavin, lipidov, ki zadržujejo vlago, in negovalnih olj nase veže in v koži zadrži vlago. Koža je tako zaščitena pred izsušitvijo, saj je zmanjšana izguba vode, povečana pa raven vlage v koži. Že po prvem nanosu boste občutili, da je koža bolj gladka in dolgotrajno navlažena. Lahkotna formula novega losjona za telo NIVEA Aloe & Hydration je zasnovana tako, da se hitro vpije in ne pušča mastnih madežev. Kožo nežno pomiri, osveži in jo prijetno odišavi. Poslovite se od suhe kože in pozdravite mehak občutek, ki traja!

Comentários


Ne spreglejte:

bottom of page