top of page

Portreti nove generacije

Najnovejša kampanja ZALANDO designer z naslovom “portreti nove generacije“ črpa svoj navdih iz sveže skupine kreativcevPariški stilist, Edem Dossou, je skupaj s svojo kreativno skupino prijateljev, kot so Justin French, Laurence Kleinknecht, Dourane in Melissa Bon, ekskluzivno za Zalando pripravil izbrani nabor najnovejših dizajnerskih trendov.

Multi-disciplinirani umetniki ostajajo zvesti svojim edinstvenim osebnim stilom in dizajnerskim videzom znamk A.W.A.K.E. MODE, Christopher Kane, GCDS, MM6 Maison Margiela, Marni, MOSCHINO in Proenza Schouler, ki so na voljo na Zalando.
Zalando, vodilna platforma za modo in lifestyle v Evropi, je izdala novo kampanjo z naslovom “PORTRETI NOVE GENERACIJE“. Kampanja v ospredje postavlja najbolj zaželjene videze iz nabora Zalando Designer, ki jih je stilirala navdihujoča skupina kreativcev iz modne industrije.


Novo sodelovanje prinaša sveže ideje in navdihujoče, drzne modne videze. Pariški stilist, Edem Dossou, je povabil svoje bližnje prijatelje, kot so fotograf, Justin French, svetovalka, Laurence Kleinknecht, kasting direktorica in DJ-ka, Dourane ter model in pevka, Melissa Bon, da za Zalando Designer delijo svoje edinstvene osebne stile. Nova generacija mode je upodobljena v klasičnem stilu yearbooka v outfitih trenutno največjih dizajnerskih znamk na Zalando, vključno z: 3.1 Phillip Lim, A.W.A.K.E. MODE, Bally, Christopher Kane, GCDS, MM6 Maison Margiela, Marni, MOSCHINO, Paco Rabanne, Proenza Schouler, Rokh in Vivienne Westwood.Kampanja v ospredje postavlja tako individualne, kot skupinske portrete, ujete v objektiv fotografa Justina Frencha, v videzih pod taktirko stilista Edema Dossouja in v produkciji Kitten Productions. Kampanja bo potekala na lastnih kanalih Zalando, kot so spletna stran in družbena omrežja, od 19. septembra do 2. oktobra 2022.


Melissa Bon, model in pevka

"Za vrhunski, brezskrben stili je potrebna kombinacija svojih najboljših osnovnih kosov, ki se ti prilegajo tako, da se počutiš odlično ter so tudi ustvarjeni iz zelo kakovostnih materialov.

Comments


Ne spreglejte:

bottom of page