top of page

Otroci morajo v šolo!

PA PIKA!

Toliko člankov je bilo že spisanih na temo šolanja naših otrok, da ne morem, da nebi tudi sama dodala svoja razmišljanja.

Pouk na daljavo poteka zdaj že od oktobra lanskega leta in priznam, da sem - ne samo jezna ko ris, vsak dan najdem kup neprimernih besed, s katerimi označujem našega velikega vodjo in vse, ki mu podlegajo ter mu kimajo.


Babica me je zadnjič prestregla (da me bodo zaprli, če bom tako govorila (smeh)), ko sem sama pri sebi znova naštela vse kletvice našega jezika, s katerimi sem oznčevala nedavni komentar “twiter mojstra” na temo sproščanja šolskih ukrepov.

V kolikor gremo v tveganje in odprejo šolska vrata, potem bo posledica takšna, da bo šola na daljavno trajala vsaj do aprila – maja. Halo? S katerega planeta si ti priletel? Ne spremljaš, kaj počnejo druge države? Kdaj so zapirale vrata šol, kdaj so jih odpirale…?

Moje mnenje je, in kar smo sedaj videli z razvojem “Gnovid virusa…” da otroci spadajo v šolo in pika.

Zakaj se jih bojite? Kolikšen odstotek otrok oboli? Nekje sem celo zasledila, da ne obolijo, ampak da so zgolj prenašalci…

Pa so res? Od kod vam to? Ste jih testirali? Lahko rečete, da so prenašalci in na podlagi kašnih dokazov? Niste nam jih podali. Tako kot nam niste podali odgovorov na en kup drugih vprašanj vezanih na vaše “urepe”.


Dajte no… vsako leto je bilo obolelih za gripo v zimskem času veliko, letos pa je gripa čudežno izginila. A se niste morda vprašali, kaj če je ta Gnovid, bil že vsa leta prisoten pa nihče ni delal takšne panike? Koliko je takšnih, ki ga imajo, pa sloh ne vedo, da ga imajo. Ali pa so bili pozitivni in niso utrpeli težjih posledic. Ali pa okužena mama v skupnem gospodinjstvu z izgubo okusa, rahlo povišana temperatura. Z možem in sinom zaprta v karanteni. Ona pozitivna, med tem ko oče in sin brez simptomov in ob testiranju negativna. Kaj nam to pove? Meni to, da nekaj ni vredu. Da je nekaj hudo narobe z interpretacijo tega virusa. Tudi jaz ne zanikam virusa, ampak vse to, kar nam pod pretvezo le tega počnejo. Zanikam vse, kar nam naši "nadrejeni" prodajajo kot bučke. V znamenju stavka kot je: “ščititite sebe” - ščitite druge. Ščitim sebe. In to tako, da športam, da zaužijem dodatne vitamine in tako, da se zavedam dejstva, da se moram “prekužiti”. Pa ne zgolj s pomočjo cepiva, ki ga tako zelo reklamirajo in o njegovih stranskih učinkih ne govorijo.


ZDRAVJE LJUDI je postranskega pomena…

V prvi vrsti morajo ljudje poskrbeti za svoj imunski sistem. A ni bilo že od nekdaj tako? Sprehod na svežem zraku (ki nam je bil odvzet), rekreacija (ki nam je bila odvzeta) in še vse ostalo… Že od nekdaj je bilo tako. Iskati uteho v nekih zdravstveno in kemijsko izdelanih cepivih, ki na tržišču niso niti dobro leto… je normalno? Se vam to zdi normalno?

Ne. Moj ogovor je NE. In imam pravico do njega.


Moja mama bo zdaj zagotovo rekla: a bi rada da starejši umremo?

Vsi umremo enkart. Ko pride naš čas. In roko na srce, starejši ja, so bolj dovzetni zaradi številnih pridruženih bolezni. A to pa zdaj pomeni, da moramo žrtvovati cele generacije mladih? Otrok, gospodarstva in vsega, kar sodi zraven?

Gospodarstvo so ustavili…. Kdo bo prispeval v državno blagajno? Europa, ki donira drobiž za nastalo situacijo? Drobiž, ki ga bodo vrli politiki znova pokradli, mi pa ga bomo morali vračati…?

Gospodarstvo pa se bo pobiralo še naslednjih deset, dvajset let? Kaj ne vidite, kaj ste uničili v slabih nekaj mesecih? Bravo “Twiter mojster” res si nas pripeljal do zelo nizke točke. Virus ni tako hud, kot ga delate, prikazujete in to se kaže… Saj nismo slepi.


Lansko leto… se spomnite januarja? Ko pri nas še ni bilo uradno “COVID-a”. Mi smo v tistem času pobegnili v UAE. Na šoli, ki jo obiskuje moja Kiana, je bilo obolelih, prehlajenih (ne vem govorilo se je o gripi) več kot ¾ otrok. Spomnim se, da smo sedeli na letalu in sem rekla možu: upam, da nama Kiana ne zboli. Pa nama ni. A večina otrok je takrat ostala doma. V učilnici pa so bili trije do štirje dijaki. Pa se je svet normalno vrtel.

Številne statistike so govorile o mortaliteti v zadnjih letih (zdaj pa čudežno, v ta koš mečejo vse, ki so umrli (zaradi kakšne druge bolezni, a so bili Gnovid pozitivni).

Zadnjič sem celo slišala, da umrle v prometni nesreči beležijo kot Gnovid pozitivne. Pa kam smo mi prišli? Seveda je številka večja. Ker jo tako prirejajo. Zato, ker lahko. Zato, ker mi to dopustimo.


Prav smejala sem se Kac-inu, ko je odgovril na nedavno smrt povezano s cepljenjem.

Morda je to le ena žrtev, ki sicer uradno ni umrla za Gnovidom, ampak za infarktom. V tem primeru pa res ni bil kriv virus ampak infarkt…

Verjetno, če ne bi bilo tako očitno povezano s cepljenjem, bi jo pisali kot žrtev Gnovida. Ha? A ni očitno? Zato, ker lahko…Tako nas preprečujejo, tako nam podajajo številke in tako nas zavajajo. Res sem brez besed.


Amapk, da ne bom spet pisala o vsem drugem kot o tem, kar sem načela – torej šolanje na daljavo.

Otroci spadajo v šolo in pika. To je pravica, ki je zapisana v ustavi. In ne me j***t s tem Gnovidom in PCR tetsti, za katere še danes nismo dobili odgovora ali so verodostojni ali ne. Ali pokažejo ali ne… torej ni osnove na kateri bi bazirali ukrepi.

In če je ustavno sodišče določilo, da morajo v šolo otroci s posebnimi potrebami, zakaj moj otrok ne sme? Ker ni “poseben”? Ja moj otrok je poseben. Tako kot je vsak drug otrok poseben in zato spada v šolo.

Vi dragi vladni govorici vi, ki za nas odločate, naredili boste veliko škodo, amapk za to vam je vseeno. Me ovčke, pa bomo še dalje blejale...


Tags:

Comments


Ne spreglejte:

bottom of page