top of page

Najboljše iz narave

V hitrem življenjskem tempu se nam pogosto zdi, da bi moral dan imeti kakšno uro več. Zato je pomembno, da se kdaj pa kdaj ustavimo in si privoščimo trenutek naravne sproščenosti. Nova, naravna univerzalna krema NIVEA Naturally Good z bio alojo in 98 % sestavin naravnega izvora1 vaši koži podari 24-urno navlaženost – in je pri tem tudi prijazna do okolja.24-urna navlaženost v sodelovanju z naravo

Linija izdelkov NIVEA Naturally Good je sedaj bogatejša za nov izdelek, ki je pravi vsestranski talent. Nova vlažilna univerzalna krema NIVEA Naturally Good z bio aloe vero nudi 24-urno vlaženje v sodelovanju z naravo. Njena sveža in lahka formula vsebuje 98 % sestavin naravnega izvora1, med njimi je izvleček aloje iz biološke pridelave, ki pomiri in omehča kožo. Okolju prijazne pa niso samo sestavine, temveč tudi izbira embalaže: izdelana je iz biološke plastike, ki je pridobljena iz obnovljivih surovin in je 100-odstotno reciklabilna. NIVEA Naturally Good vlažilna univerzalna krema je primerna za nego celega telesa.


Bio aloja za zdravje in lepoto

Aloja je zelo cenjena sestavina v kozmetiki. Njena uporaba v zdravilne in lepotne namene sega že več kot 6000 let v preteklost. Med Egipčani je bila poznana kot rastlina nesmrtnosti, sestavljena je iz 98,5 % vode in lahko v naravi dočaka tudi do 100 let. Njeni listi vsebujejo dragocen gel, ki je znan po velikih količinah vitaminov C in E, mineralov (zlasti cinka), polisaharidov in encimov. Koži zagotavlja potrebno vlago, izboljša videz, elastičnost in tonus kože, deluje protivnetno in protibakterijsko, spodbuja celjenje in zavira staranje kože ter svetli temne madeže in hiperpigmentacije.


Okolju prijazna linija brez skritih sestavin

NIVEA je z linijo Naturally good poskrbela za 100-odstotno preglednost sestavin v vseh izdelkih, v katerih je več kot 98 % sestavin naravnega izvora, preostali del pa so sestavine, ki so nujno potrebne za stabilnost in varnost izdelkov. Linija je odgovorna do kože in našega planeta, saj ne vsebuje nobenih snovi živalskega izvora. Poleg tega se lahko vsa embalaža reciklira.Nova vlažilna univerzalna krema NIVEA Naturally Good z bio aloe vero je na voljo od oktobra 2021.

Kommentare


Ne spreglejte:

bottom of page