top of page

Naj bo vaša hoja lahka!

Nega kože je pomemben del človekovega vsakdanjega življenja: nežno čiščenje in nanos vlažilnega izdelka pomagata kožo ohranjati mehko, voljno in v ravnovesju, obenem pa nudita sproščujoče in negovalne trenutke dobrega počutja v hitrem tempu današnjega življenja. In stopala si zaslužijo enako nežno in ljubečo skrb. S tem ko stopalom namenimo pozornost z nego, kakršno običajno privoščimo drugim območjem kože, lahko preprečimo suhost in neugodje ter nagradimo stopala za stalno podporo, ki nam jo nudijo. Posebno pozornost morajo koži na stopalih namenjati še posebej tisti, ki nosijo kompresijske nogavice ali trpijo za sladkorno boleznijo.Za te potrebe zdaj obstaja nov odgovor: nova Eucerin® UreaRepair PLUS pena za noge z 10 % uree. Pena, ki ima izjemno lahko in prijetno teksturo ter pomirjajoč vonj, je bila posebej zasnovana za suho kožo. Njene aktivne sestavine – urea, dekspantenol, ceramidi in dekandiol – pomirijo in ublažijo razpokano, suho kožo. Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je pena zelo učinkovita in da jo koža zelo dobro prenaša, vključno s kožo diabetikov, odlična pa je tudi kot dopolnilna nega.1 Poleg tega je primerna za uporabo v kombinaciji s kompresijskimi nogavicami.


NOVA UREAREPAIR PLUS PENA ZA NOGE 10 % UREA: STOPITE V SVET DOBREGA POČUTJA IN MEDICINSKE UČINKOVITOSTI


»VSAKDANJO NEGO NOG SPREMENI V TRENUTEK DOBREGA POČUTJA,«[1] PRAVIJO UPORABNIKI


· Novo: zdaj na voljo v obliki izjemno lahke pene, ki se hitro vpije in ima prijeten vonj

· Posebej razvit vonj ne vsebuje običajnih alergenih sestavin in ima celo pomirjajoč učinek na kožo.

· 96 % uporabnikov, ki so preizkušali izdelek, je dejalo, da izdelek obnovi in poživi kožo.

· Vsebuje 10 % uree, ki je zlati standard med naravnimi vlažilnimi faktorji, ceramide, dekspantenol, dekandiol in druge naravne vlažilne faktorje (NMF-je).

· Zagotavlja takojšnjo in dolgotrajno ublažitev suhosti in srbenja – do 48 ur.

· Zmanjša celo trdo in odebeljeno kožo.

· Posebej razvita, da izpolnjuje tudi potrebe kože sladkornih bolnikov.

· Ublaži razdraženost zaradi nošenja kompresijskih nogavic.

· Zmanjša količino mikroorganizmov na koži, ki so odgovorni za glivične okužbe.


Stopala – skrita v čevljih, zapostavljena, neljubljena. Pa vendar se zanašamo na svoja stopala, da nas nosijo skozi dan. Naj gre za službo, gospodinjska opravila ali uživanje v najljubšem športu in prostočasnih dejavnostih, v vsakem primeru so naša stopala zelo obremenjena. Stalno so izpostavljena pritisku in drgnjenju, pri čemer različne vrste čevljev pogosto še povečajo obremenitev. Zdrava stopala so bistvena za vse naše aktivnosti in posledično kakovost življenja. Vsi poznamo neugodje bolečih stopal – in čisto veselje njegovega olajšanja.

Priročni dozirnik novega izdelka omogoča preprost nanos pene, ki jo lahko razmažemo kadar koli čez dan in si tako privoščimo trenutek razvajanja. Rezultat: izkušnja vsestranskega dobrega počutja stopal, ki uporabnikom podari občutek »hoje po oblakih«.


Comments


Ne spreglejte:

bottom of page