top of page

Nahranite in odišavite kožo z bogato formulo kakavovega masla

Ne bojte se pokazati svoje kože prvim spomladanskim žarkom. Povrnite ji svežino in mehak občutek ter ji podarite hranilno nego, ki si jo zasluži. Občutite moč kombinacije kakavovega masla in vitamina E, zbrane v novi vlažilni kremi za telo NIVEA Cocoa Butter. Žametno razvajanje z omamnim vonjem kakavovega masla bo prerodilo vaše telo!


Intenzivna nahranjenost in občutna gladkost

Po dolgi zimi naša koža kar kliče po hranilni negi, ki nam bo povrnila svežino in mehak občutek. Če se soočate z zelo suho kožo zaradi vremenskih vplivov in suhega zraka v notranjih prostorih, je pomembno, da izberete izdelek, ki dolgotrajno obnovi ravnovesje vlage v koži, ji podari zdrav videz, hkrati pa nudi zaščitno bariero. Nova krema za telo NIVEA Cocoa Butter vašo kožo obda s prijetnim občutkom mehkobe, jo odišavi z nežnim vonjem kakavovega masla in nahrani z vsem, kar koža potrebuje. Razkošna formula kreme za telo NIVEA Cocoa Butter vsebuje NIVEA serum za globinsko vlaženje, ki zadrži vlago v globljih plasteh kože in poskrbi za opazno bolj gladko in navlaženo kožo kar do 48 ur po nanosu. Občutite žametno razvajanje na svoji koži!Omamni vonj kakava na vaši koži

Vlažilna krema za telo NIVEA Cocoa Butter je obogatena z dvema izvrstnima sestavinama, ki poskrbita za zmago v boju s suho kožo. Kakavovo maslo so uporabljali že Maji in Azteki za ohranitev zdravega in mladostnega videza ter za zdravljenje razpokane kože. Ta priljubljena sestavina, ki jo najdemo tudi v pravi čokoladi, je namreč bogata z maščobnimi kislinami, fitokemikalijami, ki na koži ustvarjajo zaščitno plast pred izsuševanjem in kožo ščitijo pred škodljivimi UV-žarki. Za dodatno zaščito pa poskrbi vitamin E – naravno prisoten antioksidant, ki ščiti kožo pred prostimi radikali, ki na nas prežijo v onesnaženem zraku, kemikalijah, cigaretnem dimu in še marsikje. Ker je vitamin E topen v maščobi, lahko prodre globoko v kožo in ohrani lipide v njej, hkrati pa tudi zapre razne drobne razpoke in s tem prepreči uhajanje vlage. Naj postane suha koža preteklost – z novo vlažilno kremo za telo NIVEA Cocoa Butter!

Comments


Ne spreglejte:

bottom of page