top of page

Imate radi vonj banane?

NIVEA Fresh Blends razveseljuje z novim vonjem banane


Val sadne osvežitve se nadaljuje! Liniji priljubljenih izdelkov NIVEA Fresh Blends se pridružuje novi gel za tuširanje NIVEA Fresh Blends Banana. Z omamnim vonjem po banani bo razvajal vašo kožo in odplaknil vsakdanji stres. Med tuširanjem boste brez slabe vesti, saj je plastenka iz 100-odstotno reciklirane plastike. Hvaležna vam bosta tako koža kot okolje!Prijeten vonj po banani prebudi vaše čute

Banana je kot eden izmed najbolj priljubljenih sadežev našla svoje mesto tudi v kozmetiki. Podarite veselje svoji koži z novih gelom za tuširanje NIVEA Fresh Blends Banana, ki je ustvarjen, da razvaja kožo in varuje planet. S svojo odlično in osvežujočo formulo združuje naravno pridobljene sestavine, sadni sok in kokosovo mleko rastlinskega izvora. Vsebuje le sestavine naravnega izvora, ki po obdelavi ohranijo več kot 50 odstotkov svojega naravnega stanja, vključno z vodo. Posebej zasnovana formula deluje v skladu z mikrobiomom vaše kože in jo naredi mehko, svežo in negovano. Edinstvena veganska formula NIVEA Fresh Blends Banana gela za tuširanje je 98-odstotno biorazgradljiva in ne vsebuje mikroplastike.* Po tuširanju bo vaša koža popolnoma očiščena in osvežena!


Naravni in planetu prijazni izdelki

NIVEA Fresh Blends gele za tuširanje so navdihnili osvežujoči sadni vonji narave in predanost trajnostnemu razvoju. Izbirate lahko med zapeljivim vonjem maline, nežnim vonjem marelice, vznemirljivim vonjem lubenice in novim živahnim vonjem po banani. Skrbno izbrane sestavine ustrezajo visokim standardom za zdravje, varnost, trajnost in kakovost. Zaradi visokega deleža naravnih sestavin so geli za tuširanje NIVEA Fresh Blends idealni za vsakodnevno uporabo. Poleg tega je embalaža izdelana iz 100-odstotno reciklirane plastike (razen pokrovčka), kar pomeni, da z uporabo izdelka skrbite tudi za planet. Nasvet za popolno tuširanje: ne tuširajte se s prevročo vodo, saj boste tako izsušili kožo. Za poživitev je priporočljivo tuširanje izmenično s toplo in hladno vodo. In ne pozabite kože po tuširanju navlažiti z izbranim NIVEA mlekom ali losjonom za telo.Občutite razkošno svežino in hkrati poskrbite za planet z novim gelom za tuširanje NIVEA Fresh Blends Banana:

  • Osvežujoča formula z edinstvenim sadnim vonjem banane, acai in kokosovega mleka.

  • Za mehko, svežo in negovano kožo.

  • Veganski izdelek.

  • Dermatološko je potrjeno, da koža izdelek dobro prenaša.Comments


Ne spreglejte:

bottom of page