top of page

Vlaženje kože na vsakem koraku!

Koža potrebuje vodo, da učinkovito deluje. Dobro navlažena koža je gladka in voljna ter je videti sijoča. Če je naravna zaščitna bariera poškodovana, koža izgubi vlago in postane izsušena. Izsušena koža je videti pusta, daje občutek neprijetne napetosti in ne more preprečevati vdora dražečih snovi iz okolja, zato postane občutljiva. Da ohrani svoj najlepši videz in da daje najboljši občutek, koža potrebuje intenzivno in dolgotrajno vlaženje.

In tukaj je prava rešitev za vskodnevno osvežitev - Hyaluron sprej

Eucerin nega

Kombinacija hialuronske kisline in glukoglicerola, ki je enak naravnemu, pomaga aktivirati naravno vlaženje kože. Glukoglicerol aktivira kanale za porazdelitev vlage, ki prenašajo vodo med kožnimi celicami in spodbujajo vlaženje kože in ravnovesje vlage od znotraj.

Edinstvena formula Hyaluron spreja izboljša koži lastni sistem vlaženja, enakomerno razporedi vodo in zadrži vlago, da koža postane gladka in sijoča.

Jaz jo uporabljam vsak dan, začnem zjutraj pred nanosom ličil. Potem pa še tekom dneva, da si olajšam soparne dneve. Zvcečer pa si obraz temeljito očistim še z Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] blagim čistilnim mlekom. Že od nekdaj imam težave z očmi. Ko si nanesem maskaro potrebujem čistilno mleko, ki jo lepo očisti brez da bi me ob tem pekle še oči.

Nato si celoten obraz očistim še z Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] osvežilnim tonikom - za vse tipe kože. Blag, a učinkovit vlažilni tonik za obraz, ki kožo pripravi na vpijanje aktivnih sestavin negovalnih izdelkov, ne da bi jo pri tem izsušil. Seveda zaključim z nanosom nočne kreme Anti-Pigment. Zaradi mojih temnih madežev, ki jih imam po čelu.

To je moj dnevni ritual, ki me prav zabava. Priznam, koža po 40-ih potrebuje kar nekaj nege in vedno znova sem vesela, ko me prijateljice sprašujejo, kaj počnem za svoj mladostni videz. Majhni triki, s katerimi lahko naredimo veliko. In za to ne potrebujejo globoko seči v denarnico ali obiskati številne lepotne strokovnjake... Dovolj so le kvalitetni prodkuti in nekaj dobre volje ;)

Vaša Miša

Comments


Ne spreglejte:

bottom of page