top of page

Dogodek lepote

Linija NIVEA Cellular Expert Lift z revolucionarnim bakuchiolom predstavljena na dogodku Lepote


NIVEA je na dogodku, namenjenem lepoti, predstavila novost v anti-age negi − linijo Cellular Expert Lift z revolucionarnim bakuchiolom in dvema vrstama hialuronske kisline. Z gosti, vplivnico in mojstrico ličenja Indiro Ekić, estetskim kirurgom Igorjem Višnjarjem, dr. med., urednico revije Grazia Špelo Štamol ter senior brand managerko, odgovorno za Face Care za regijo Adriatic pri znamki NIVEA, Anito Bogataj Melihen, so spregovorili o lepotah vseh vrst ter vplivu okolice na samopodobo.Življenje je polno lepote

Življenje je polno lepote vseh vrst. A vendar si pod lepoto najpogosteje predstavljamo zunanji videz. » Sodeč po raziskavah je genetika odgovorna za dobršen del našega videza kože, vendar imamo še vedno veliko v svojih rokah,« je poudarila Anita Bogataj Melihen, senior brand managerka za NIVEA Face Care v regiji Adriatic, in dodala: »Zato se mi zdi smiselno, da svoji koži pomagamo pri obnavljanju, saj lahko s kakovostnimi kozmetični izdelki koži povrnemo sijaj, ji damo videz nahranjene, negovane kože in upočasnimo proces staranja.« »Sicer mene vedno osupne narava in lepota ljudi, njihov odnos, spoštovanje in ljubezen,« je še povedala Anita Bogataj Melihen.Lepota pa ni omejena samo na zunanji videz, so se strinjali vsi gostje. Najdemo jo lahko v pesmih, knjigah, naravi, odnosih, oblekah in človeku kot celoti. Z gibanjem, zdravim prehranjevanjem in smehom lahko prispevamo k dobremu počutju in smo tako tudi bolj zadovoljni v svoji koži. »Vsaka ženska se mi zdi lepa, čeprav pri sebi vidi napake,« je povedala vplivnica Indira Ekić:»Influencerji imamo velik vpliv na mlade, ki še nimajo izoblikovane osebnosti. Sama jim sporočam, da se moramo imeti rade in se sprejemati, saj smo vse lepe, z vsemi pomanjkljivostmi vred. Meni je sicer lepota energija človeka, ta občutek, da veš, kdo si, da si samozavesten, da si dober človek.« »Zunanja lepota je le pika na i in ne iskanje sreče,« meni estetski kirurg Igor Višnjar, dr. med., in poudari, da smo ljudje celovita bitja in da največ šteje medsebojna energija. Lepoto življenja doživlja takrat, ko se mu vse stvari v življenju postavijo na svoje mesto, ko ima mir v sebi, to je zanj osebno najlepši občutek. Urednica revije Grazia Špela Štamol je povedala, da lepoto razume kot skrb zase, skrb za zdrav način življenja, za ukvarjanje z rekreacijo, za lepe odnose, za prijazen pogled na življenje. »Modne smernice so nekaj, resnično življenje pa je nekaj drugega. Lepo je, ko človek najde svoj stil, ne ozirajoč se na trende, v njem uživa in ga živi in nedvomno smo ženske dovolj emancipirane, da si same postavljamo trende.«


Takojšen vidni učinek bolj napete kože

Ženske bi naredile vse, da bi se čim dlje počutile mlade – in da bi bile tudi videti mladostno. Toda s staranjem se naravni obnovitveni procesi v koži upočasnijo: tvorba kolagena se zmanjša in vezivno tkivo postane šibkejše. Koža izgubi naravno čvrstost in sposobnost ohranjanja »svoje oblike«, konture obraza so zato manj izrazite, koža se povesi in gube se poglobijo. Vendar lahko ta proces upočasnimo – s pomočjo inovativne formule nove NIVEA Cellular Expert Lift anti-age kreme s čistim bakuchiolom. Na podlagi najnovejših znanstvenih dognanj so raziskovalci v laboratorijih znamke NIVEA razvili formulo, ki temelji na visoko učinkoviti kombinaciji čistega bakuchiola in dveh vrst hialuronske kisline. To je povsem nova generacija anti-age nege, ki učinkuje pri izvoru staranja kože. Formula vidno zmanjša gube in izboljša čvrstost, prožnost in videz kože. Poleg tega izenači ten kože in zagotavlja enakomernejšo polt.Bakuchiol – novi zvezdnik anti-age nege

Bakuchiol (izgovarjava: »bakučiol«) je pridobljen iz semen ali listov indijske rastline babchi (Psoralea corylifolia). V ajurvedi in tradicionalni kitajski medicini se že stoletja uporablja kot zdravilna sestavina. Trenutno pa se o njem govori kot o inovativni, naravni sestavini v negi kože. Zaradi njegovih učinkov proti staranju ga pogosto primerjajo z retinolom. »Bakuchiol spodbuja aktivnost celic, ščiti kožo pred poškodbami zaradi prostih radikalov, obnavlja kožo celo bolje kot retinol1, koža pa ga še bolje prenaša,« razlaga dr. Svenja Moellgaard, vodja znanstvenega oddelka pri znamki NIVEA.


Bakuchiol je nedvomno novi zvezdnik anti-age nege: v samo štirih urah2 poveča količino celičnega kolagena za 48 %. Na ta način pomaga okrepiti kožo in učvrstiti podporna vlakna. Za optimalno delovanje pa sta formuli nove NIVEA Cellular Expert Lift anti-age dnevne in nočne kreme dodani še dve vrsti hialuronske kisline. Makrohialuronska kislina zagotavlja intenzivno vlaženje, saj lahko zadrži vodo v količini svoje 1000-kratne teže. Kožo intenzivno navlaži in izboljša njeno voljnost. Mikrohialuronska kislina je 40-krat manjša, zato lahko prodre globlje v kožo. Kožo zapolni tam, kjer nastajajo najgloblje gube.NIVEA Cellular Expert Lift anti-age dnevna krema z ZF 30 poudari konture, učvrsti kožo in zmanjša celo globoke gube. Z ZF 30 pa nudi tudi zaščito pred škodljivimi učinki UV-svetlobe.


· Po le enem tednu je koža nahranjena in gladka. Poleg tega postane vidno čvrstejša, konture pa bolj izrazite.

· Po dveh tednih se vidno zmanjšajo globoke gube. Koža je videti pomlajena in enakomernejša.

· Po štirih tednih se izboljša splošni videz kože. Bariera kože se okrepi, kar preprečuje nastanek novih znakov staranja kože.
NIVEA Cellular Expert Lift anti-age nočna krema poudari konture, ponoči obnavlja kožo in zmanjša celo globoke gube.


· Po le enem tednu je koža sproščena. Postane občutno bolj gladka in prožna, konture obraza pa so izrazitejše.

· Po dveh tednih se vidno zmanjšajo globoke gube. Koža je videti pomlajena in spočita ter je mehka na otip.

· Po štirih tednih se izboljša splošni videz kože. Bariera kože se okrepi, kar preprečuje nastanek novih znakov staranja kože.


Idealno redno nego z izdelki Expert Lift dopolnjuje NIVEA Cellular Expert Lift maska za obraz.


· Maska, obogatena s čistim bakuchiolom in hialuronsko kislino, je nastala po navdihu dermatološke nege obraza s krioterapijo.

· Izboljša konture obraza, zmanjša gube in poskrbi za občutek voljne, sveže kože, ki traja ves dan.

· Masko pred uporabo postavite za 10 minut v hladilnik za še boljši učinek krioterapije.Comments


Ne spreglejte:

bottom of page