top of page

Da bo vaš videz popoln!

Popolna podlaga, ki hkrati neguje − negovalna podlaga NIVEA Cellular Care & Color


Če nego kože združimo s kančkom barve, dobimo čudovito kožo zdravega videza in naravni sijaj. Popolno kombinacijo nege in prekrivnosti omogoča inovativna negovalna podlaga NIVEA Cellular Care & Color, ki koži podari mladosten in enakomeren ten, zakrije majhne nepravilnosti, pa tudi drobne gubice in linije. Od podlage bi si res težko želeli več.Formula s hialuronsko kislino po željah uporabnic

Nova negovalna podlaga NIVEA Cellular Care & Color je bila razvita z upoštevanjem želja uporabnic NIVEA izdelkov. Formula inovativne podlage tako poskrbi za bolj enakomeren ten, kožo neguje in 12 ur oskrbuje z vlago, poleg tega pa drobne linije in gube z redno uporabo postanejo manj opazne. Glavna učinkovina formule je hialuronska kislina, ki je poznana po svoji izjemni zmožnosti zadrževanja vlage. Edinstvena formula ne vsebuje parfumov in je primerna za vse tipe kože, tudi občutljivo. Z uporabo negovalne podlage NIVEA Cellular Care & Color boste omilili gube, ki nastanejo kot posledica dehidrirane kože, z redno uporabo pa poskrbeli za bolj mladosten in enakomeren ten. Koža bo po uporabi mehka in gladka, vi pa pripravljeni na aktivnosti, ki vas čakajo.


»Za nas je bil izziv, kako razviti formulo z zelo dobro prekrivnostjo in nego hkrati, ki kože ne masti ali izsuši. Izdelek mora poskrbeti za gladko in enakomerno kožo zdravega videza, za povrh pa tudi za zmanjšanje drobnih linij in gub ter posledično mladostnejši videz. To nam je z NIVEA Cellular Care & Color zelo dobro uspelo,« je pojasnila Britta Fischer, strokovnjakinja z oddelka Raziskave & Razvoj pri NIVEA.


Visokokakovostni pigmenti za vsak ten kože

Negovalna podlagaNIVEA Cellular Care & Color je na voljo v dveh odtenkih – svetel in srednji. Obe barvni različici vsebujeta visokokakovostne pigmente mineralnega izvora, ki poskrbijo za popolno prekrivnost in enotno polt zdravega videza. Kremna tekstura nove formule zagotavlja, da se izdelek lepo zlije z vašim tenom kože in prekrije rdečico ter manjše nepravilnosti. Pri izbiri pravega odtenka zase ­­nanesite manjšo količino testerja na notranji del podlakti, pri čemer se izogibajte mestom, kjer so vene še posebej vidne, saj je tam barva lahko popačena. Če se odtenek lepo zlije s tenom vaše kože na tem mestu, je primeren tudi za vaš obraz. Lahko pa se tudi poigrate z mešanjem obeh odtenkov in tako dobite različico, ki je kot nalašč za vaš aktualni ten kože glede na letni čas.

Intervju z Britto Fischer, strokovnjakinjo z oddelka Raziskave in razvoj pri NIVEA

Negovalna podlaga NIVEA Cellular Care & Color: vse, kar morate vedeti o novi negovalni podlagi


V čem se linija NIVEA Cellular Care & Color razlikuje od običajnih podlag?

Naši strokovnjaki so v nenehnem stiku z uporabnicami NIVEA izdelkov, zato vedo, kakšne so njihove želje in potrebe. Tako smo med drugim izvedeli, da uporabljajo ličila za prekrivanje nepravilnosti na koži, a pri svojih izbranih izdelkih pogrešajo, da bi bili le-ti prilagojeni karakterju kože. Ta želja je še posebej prisotna, ko se pojavijo prve drobne gubice in linije. Zato smo se usmerili v razvoj izdelka, ki omogoča popolno kombinacijo nege in prekrivnosti. Formula izdelka NIVEA Cellular Care & Color s hialuronsko kislino je prilagojena trem pogostim željam naših uporabnic: poskrbi za bolj enakomeren ten, kožo neguje in 12 ur oskrbuje z vlago, poleg tega pa drobne linije in gubice z redno uporabo postanejo manj opazne.


Kako novi izdelek poskrbi za enakomeren ten?

V obeh barvnih različicah so visokokakovostni pigmenti mineralnega izvora, ki poskrbijo za popolno prekrivnost in enotno polt zdravega videza. Posebej izbrana olja poskrbijo, da so pigmenti enakomerno porazdeljeni. Kremna tekstura nove formule zagotavlja, da se novi izdelek lepo zlije z vašim tenom kože in prekrije rdečico ter nepravilnosti. Koža je po uporabi mehka in gladka.


Ali je nova negovalna podlaga primerna za vse tipe kože?

Da, novi izdelek je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo. To smo dokazali s pomočjo dermatoloških raziskav.
Potrebujem še kakšno dodatno nego, ali lahko negovalna podlaga NIVEA Cellular Care & Color nadomesti mojo dnevno kremo?

NIVEA uporabnice kljub negovalnim lastnostim negovalne podlage NIVEA Cellular Care & Color priporočajo uporabo vlažilne kreme kot osnovo pred uporabo negovalne podlage. Pomembno je, da je izbrana krema prilagojena vašemu tipu kože in da počakate nekaj minut, da se dobro vpije v kožo.


Nova podlaga je na voljo v dveh odtenkih. Kako naj izberem pravega zase?

Najbolje bo, da uporabite tester, ki je na voljo na prodajnem mestu. Manjšo količino podlage nanesite na notranji del podlakti, pri čemer se izogibajte mestom, kjer so vene še posebej vidne, saj je tam barva lahko popačena. Če se odtenek lepo zlije s tenom vaše kože na tem mestu, je primeren tudi za vaš obraz. Ste vedeli, da lahko odtenka tudi zmešate med seboj? To je še posebej uporabno v jeseni, ko je koža še rahlo porjavela od poletnega sonca, a je izbrani poletni odtenek že pretemen.


Ali za čiščenje nove negovalne podlage potrebujem kakšen poseben izdelek?

Ne, ker nova podlaga ni vodoodporna, za njeno odstranjevanje ne boste potrebovali nobenega posebnega izdelka. Tudi pri izbiri izdelka za čiščenje obraza je pomembno, da poiščete takšnega, ki ustreza vašemu tipu kože in vašim potrebam. NIVEA vam ponuja širok nabor izdelkov za čiščenje, tako boste zagotovo našli ustreznega.

Comments


Ne spreglejte:

bottom of page