top of page

Casual ali poslovno, izbira je vaša

Pri blagovni znamki s'Oliver vstopajo v novo sezono z novo kolekcijo.


Kolekcija navdušuje z mehkostjo, sijočimi tkaninami in novo ter svežo barvno paleto. Kolekcije je lep in poseben zaključek jesensko-zimske sezone in hkrati priprava na prihajajočo pomladno poletno sezono. Ponuja veliko izbiro stylingov za vse priložnosti, s poudarkom na udobju in ženstvenosti. Barvna paleta je sveža, črna se kombinira s srebrno in bež se poigrava z novo barvo sezone.


Nova barva, ki prikliče novo sezono in deluje kot kick barva in je integrirana v kolekcijo, je nova lila. Vzorec kolekcije je dvobarvni cvetlični vzorec na različnih osnovah in je zato enostaven za kombinacije z ostalimi kosi v kolekciji. Kljub muhastemu, deževnemu vremenu letošnja zima ostaja ena lepših saj temperature vsaj zaenkrat še niso prenizke. Misel na zimo in predvsem na zimsko garderobo pa v naših glavah tli že nekaj časa in z veseljem ugotavljamo, da se nam obeta še kako prijetna hladna sezona. Za slednjo bodo namreč poskrbeli predvsem materiali, a še veliko bolj barvni odtenki, ki bodo oziroma so že v naš vsakdan vnesli kopico elegance, mehkobe in nežnosti. Pomembne pa so tudi njihove kombinacije, kjer se v sam vrh ta hip uvršča duo lila in bež.


Gre za tisto nežno, pastelno lila, ki spominja na barvo lavande in se poleg naravne, nevtralne bež znajde naravnost prefinjeno. Morda je to ena od kombinacij, ki bi jih sprva pripisali poletnim mesecem, pa vendar je to tudi barvni duo, ki je v izvedbi pletenin pravzaprav še toliko lepši. Tako bež kot lila, skupaj ali pa posamično, to zimo prihaja v močnem zamahu. Čudovita barvna kombinacija za prijeten zimski look. Izredno lepe so tudi kombinacije z žametnimi in usnjenimi kosi. Lila je tako romantična, da si jo lahko omislite tudi z usnjem in nikoli ne bo razočarala.


Comments


Ne spreglejte:

bottom of page