top of page

Bronasta polt kadar želite!

Začelo se je odštevanje dni do poletja in priprave za odhod na plažo so že v polnem zagonu. Medtem ko je ozaveščenost pred nevarnostmi UV-žarkov na visoki ravni, si še vedno veliko žensk želi naravni porjaveli ton kože, ki spominja na poletje, dopust in sproščenost. NIVEA in izdelki Q10 pomagajo dvojno, omogočajo lepši, čvrstejši videz kože in nudijo naravno porjavelost.


NIVEA je za malo dodatne samozavesti pripravila odlične pomočnike – izdelke Q10, ki vam ob redni telovadbi in pravilni prehrani lahko pomagajo doseči lepši in čvrstejši videz kože. Spoznajte jih!


Za čudovit občutek na koži, ki traja ves dan, in dodatno učvrstitev preizkusite NIVEA Q10 losjon in mleko za čvrsto kožo telesa z naprednim »energetskim kompleksom«, ki vsebuje koencim Q10 in vitamin C. Formula NIVEA Q10 losjona in mleka za telospodbuja obnavljanje kožnih celic ter učvrsti kožo in jo naredi bolj voljno že v 10 dneh.● Intenzivno navlažita in nahranita kožo.

● Obogatena sta s koencimom Q10 in vitaminom C.

● Koža je vidno čvrstejša že po 10 dneh redne uporabe.


Čudovit vonj NIVEA Q10 Firming + Bronze losjona za telo vas takoj spomni na poletje, njegova učvrstitvena formula, ki vsebuje koencim Q10, pa izboljša prožnost kože in jo globinsko navlaži. Ni vam treba čakati na zagoreli videz – z NIVEA Q10 Firming + Bronze losjonom za telo lahko uživate v bronasti polti, kadar koli želite! V samo desetih dneh poskrbi za naravno porjaveli videz kože in postopno temnenje.


● Izboljša prožnost kože v 10 dneh.

● Poskrbi za naravno porjaveli videz.

● Intenzivno neguje kožo.Če želite uživati v občutku žametno mehke kože in naravno zagorelem videzu kože, vaša polt pa je svetla ali srednje svetla, je za vas prava izbira NIVEA Sun Touch losjon za telo z izvlečkom ginka in oljem grozdnih pečk. Ta negovalni losjon za telo je odlična rešitev za postopno pridobivanje porjavelosti, pri čemer s svojim čudovitim, osvežujočim vonjem spominja na poletje.


● Za svetlo in srednje svetlo polt.

● Koža postane žametno mehka in je globinsko navlažena do 24 ur.

● Poskrbi za enakomeren in naravno porjaveli videz.


Comentários


Ne spreglejte:

bottom of page