top of page

Čiščenje kože - dnevni ritual!

NEŽNO, VLAŽILNO ČIŠČENJE OBRAZA ZA OBČUTLJIVO KOŽO


Povsem jasno je, da je čiščenje obraza nujno. Nenazadnje se čez dan na naši koži nakopiči marsikaj. Odmrle kožne celice, ličila, droben prah in nečistoče iz okolja obremenjujejo kožo. Delci umazanije ovirajo njeno naravno zaščitno funkcijo, lahko zamašijo pore in preprečijo njeno »dihanje«.


Optimalno čiščenje kože obraza bi moralo biti čim bolj temeljito in nežno. Glede na študijo, v kateri so sodelovali, bi moralo čiščenje v najboljšem primeru učinkovito očistiti kožo, ne da bi jo izsušilo, obenem pa jo oskrbeti z vlago.1 Ali je to prevelika zahteva? Ne za linijo Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON]! Izdelki te linije nežno in učinkovito očistijo kožo, z nje odstranijo vse sledove in jo osvežijo, poleg tega pa jo negujejo z vlažilno hialuronsko kislino – in s tem dokazujejo, kaj vse lahko nudi optimalno čiščenje. Čiščenje občutljive kože obraza je zdaj z novo DermatoCLEAN [HYALURON] micelarno čistilno peno nežno in temeljito, izjemno prijetno in enostavno.NOVO: KOT NA OBLAKU – SPROŠČUJOČE ČIŠČENJE Z MICELARNO ČISTILNO PENO

Vodoodporna maskara je odlična stvar, vendar jo je žal precej težko odstraniti. Toda zdaj je drgnjenje odveč! To je namreč razdražilo predvsem občutljivi predel okrog oči in trepalnice. Strokovnjaki za kožo pri znamki Eucerin so zdaj razvili nežno peno, ki kožo globinsko očisti, učinkovito, a nežno odstrani ličila, navlaži kožo in ji podari sijoč, svež videz.


Inovativna tekstura prve micelarne čistilne pene s hialuronsko kislino ob pritisku na dozirnik ustvari kot oblak mehko peno. Poleg tega je vsestranska: očisti kožo, odstrani vse vrste ličil ter odpravi še zadnje sledove s kože kot tonik. Tehnologija micelov poskrbi za enostavno čiščenje – brez pritiskanja ali drgnjenja. Temeljito odstrani umazanijo in celo vodoodporna ličila, ne da bi razdražila kožo.


ČIŠČENJE IN ŠE VLAŽENJE

Nova pena nudi inovativno, posebno prijetno in enostavno čiščenje, ki kožo tudi oskrbi z vlažilnimi sestavinami in tako vzpostavi naravno ravnovesje vlage v koži. Navlaženost kože se izboljša, koža lahko znova zadiha in je optimalno pripravljena na obnavljanje in nego, ki sledi. Rezultat: vidno sveža, čista in negovana koža.


Prijetna čistilna pena ne vsebuje dišav in omogoča preprosto uporabo. Negovalni nasvet za novinke v svetu lepote: zjutraj in zvečer jo preprosto nanesite na suho ali mokro kožo obraza, nežno vmasirajte in odstranite z blazinico vate. Po čiščenju je koža prijetno sproščena in osvežena. Čistilna pena ne vsebuje mil in je primerna tudi za uporabnice kontaktnih leč. Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da koža izdelek zelo dobro prenaša. Na voljo v lekarnah od v velikosti 150 ml po ceni 12,59 EUR (prip. MPC).SVEŽA PREOBLEKA: LINIJA IZDELKOV ZA ČIŠČENJE KOŽE EUCERIN DERMATOCLEAN [HYALURON]

Vsi izdelki iz linije DermatoCLEAN [HYALURON] čistijo nežno in učinkovito ter so posebej primerni za občutljivo kožo. Po osvežitvi dizajna so zdaj na voljo v novi podobi. Vlažilna učinkovina hialuronska kislina je zdaj prepoznavna že na prvi pogled v imenu izdelkov.

Ne spreglejte:

bottom of page