top of page

Za dobro počutje

Nekaj dni nazaj sem se vrnila iz čudovitega popotovanja po Arabskem svetu. In najhuje mi je ko se vrnem. Predvsem letališča so tista, ki mi delajo preglavice. Mrzla klima in izsušen zrak. Zato si vedno po prihodu domov pripravim razvajanje v pravem pomenu besede. In tokrat sem za svoj obraz izbrala nov Hyaluron filler vlažilni booster.


Novi Eucerin® Hyaluron-Filler vlažilni booster vsebuje obilo hialuronske kisline, ki takoj navlaži kožo in jo oskrbi z intenzivno vlago za 24 ur. Izjemno lahek gel obenem osveži kožo.

Za zdrav videz in sijočo polt je ključno, da koža ostane navlažena. Poškodovana bariera kože omogoča izhlapevanje vode, kar povzroči dehidracijo, ki privede do suhe kože in drobnih linij ali celo gub. Bariero lahko poškodujejo številni dejavniki, kot so pogosto umivanje, čezmerna izpostavljenost sončni svetlobi, suh, ogrevan zrak v prostorih ali preprosto staranje. Zato je obvezen učinkovit vlažilni izdelek, ki koži zagotovi vse potrebne esencialne sestavine, da ostane navlažena. Bogate kreme za obraz pa lahko na površini kože pustijo masten ali lepljiv občutek, saj jih koža ne vpije v celoti.

Novi Eucerin® Hyaluron-Filler vlažilni booster vas aktivno oskrbi z intenzivno vlago v lahki teksturi gela, ki se hitro vpije, ne da bi preobremenil kožo. Izjemno lahka formula gela poskrbi za svež občutek na koži in zagotovi dolgotrajno navlaženost. Vsebuje samo 11 sestavin, zato na kožo nanesete zgolj visoko koncentracijo aktivnih sestavin, in sicer hialuronske kisline, ki ima v tem izdelku trikrat večjo koncentracijo*.


Formula nudi intenzivno dodatno vlaženje kože in pomaga zmanjšati drobne linije, tako da napne kožo od znotraj. Hialuronska kislina je že dolgo preizkušena in učinkovita sestavina v dermokozmetiki in kot ena izmed koži lastnih snovi ponuja celo vrsto učinkov: ohranja raven vlage v koži, saj privlači in veže vodo.

Učinkovita, izjemno lahka tekstura gela za vse tipe kože

Eucerin® Hyaluron-Filler vlažilni booster je primeren za vsakodnevno uporabo in vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo. Omogoča preprost nanos in se hitro vpije, na koži pa pusti svež in nemasten občutek. Prozorna formula je obogatena z aktivnimi sestavinami, ki vašo žejno kožo oskrbijo z dolgotrajno vlago, ki traja do 24 ur. Cvetlični vonj poudari čutno doživetje osvežujočega vlaženja.

Ne spreglejte:

bottom of page