top of page

Ni jutra brez dobre kave!

In že smo zakorakali v novo leto. Nove izzive in nova doživetja. Pri meni, priznam, se dan ne prične, če ni na mizi dobre kave. In ker sva z možem na nek način hedonista, rad uživava v sveže mleti in pripravljeni kavi. Ni lepšega, kot zaslišati ropotanje mlinčka, ki zmelje zrna in nato vonj, ki ti zapolni nosnice.

Ta občutek sem dobila danes zjutraj, ko sem si pripravljala novo Loka kavo v zrnju. Razveselila sem se, da je po novem v zrnju in da bom lahko uživala v sveži, aromatični Loka kavi, ki je globoko vtkana v slovensko tradicijo.

Podpirajmo domače, podpirajmo slovenske izdelke! Pa naj se to začne že z njutranjo kavo!

Kava ustvarjena za dobre zgodbe

Zdaj na voljo tudi Loka kava v zrnu

Sveža, aromatična Loka kava predstavlja izbrane trenutke, ki naše domove bogatijo že vse od davnega leta 1963. Za pravo kofetarico se dan začne šele s prvo kavo. In za ljubitelje sveže mlete kave je tu novost – Loka kava v zrnu. In ne samo to. Kavo v zrnu in mešanico mlete kave Loka kava je od zdaj mogoče dobiti v 1 kg pakiranju.

Kava v zrnju za sveže mleto kavo

Za ljubitelje sveže mlete kave predstavljamo novost – Loka kava v zrnu.

Kavno zrno skrbno varuje svoje arome in okuse. Sveže mleto kavo skuhajte v prvih 15 minutah po mletju, zatem začne izgubljati tako na aromi kot na okusu. Sveže mleto kavo spravljeno v neprodušno zaprti posodi za shranjevanje porabite v 10 dneh.

Skrivnost prave kofetarice v še večjem pakiranju

Kave ne sme zmanjkati. To je dejstvo. In zato so pri Loka kavi poskrbeli, da se vam to ne bo zgodilo. Na voljo je namreč 1 kg pakiranje kave z zrnu in 1 kg mešanice pražene mlete kave. Pri Loka kavi so pakiranje v količini 1 kg naredili z mislijo na tiste, ki spijejo več skodelic kave na dan ali pa na kavo povabijo tudi prijatelje. Prav to je najlepši namen pitja kave: druženje ob kavi.

Vsaka kofetarica ima svojo skrivnost pri kuhanju kave, a splošna resnica je, da vode med pripravo ne sladkamo. Prava kofetarica sladkor doda kar v svojo najljubšo skodelico.

Brezčasna ženska ikona

Kofetarica Ivane Kobilce, ikona slovenske umetnosti, ki s toplim nasmeškom uživa v kavi v Narodni galeriji, še vedno ostaja glavni navdih Loka kave. Ker je tudi obred pitja kave svojevrstna umetnost, Loka kava še naprej ostaja zvesta tej brezčasni ženski ikoni.

Vabljeni, da nas obiščite na spletni strani www.lokakava.si in sledite na

Loka kava Facebook strani.

Ne spreglejte:

bottom of page