top of page

Predstavili jesenske smernice 2019

Ob prihodu jesenskih dni in nekoliko hladnejšega odbobja so na Stop Shop lokaciji v VELENJU pripravili veliko modno revijo, na kateri se je sprehodilo več kot deset znanih slovenskih manekenk in manekenov, ki so predstavili aktualne smernice tako za prosti čas, odhod na delovno mesto ali večerjo v dvoje. Manjkalo ni pristnih izbir modnih smernic za vse okuse, tudi moške in otroke, ob katerih so se skozi celovito zgodbo predstavile ponudbe tamkajšnjih trgovin in nam tako obogatili modne trende današnjega dne.

Z nami so bili podjetje MANA, Pikapolonica, Daichman in Tako, ki so bodo s pestro izbiro predstavili aktualne jesenske trende.

Za dekleta je poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Nabseršnik s svojo ekipo. Uživali pa smo lahko tudi v glasbi Nike Zorjan, ki se nam je pridružila na odru.

Foto: Katja Kodba


V prvem izhodu se nam predstavlja Mana, blagovna znamka oblačil za vso družino, ki jo odlikujejo dobra kakovost, modni videz in ugodne cene. Trgovina na drobno z oblačili za vso družino po najboljših cenah. Gre za največjega trgovca s tekstilnimi izdelki v Sloveniji, ki slovi po nizkih cenah, dobri kakovosti in modnem videzu. Ženska oblačila MANA se delijo na tista za bolj uradne ali posebne priložnosti ter tista za prosti čas. Zaradi premišljenega izbora materialov in kakovostne izdelave so vsa ženska oblačila prijetna na otip in udobna, zato se boste v njih počutili odlično.

Prodajni program trgovine MANA zajema različna moška oblačila za vse okuse in za vse priložnosti. Na voljo so tako moška oblačila za močnejše postave kot moška oblačila za prosti čas. Ne smemo pa pozabiti tudi na najmlajše. Trgovina MANA nudi kakovostna in cenovno ugodna otroška oblačila za otroke vseh starosti. Med najpomembnejša otroška oblačila sodijo nepogrešljive bombažne otroške majice s kratkimi in dolgimi rokavi za prosti čas. Odlikujejo jih klasičen kroj, modna barva, nekatere imajo tudi kapuco z vrvico. Nepogrešljiv del otroške garderobe predstavljajo tudi hlače. Gre za kos oblačila, ki raste z otrokom in se prilagaja vsaki njegovi aktivnosti. Pa si poglejmo drugi izhod trgovine MANA.


V drugem izhodu se nam predstavlja trgovina Pikapolonica. Pikapolonica je specializirana otroška prodajalna s kvalitetno in bogato ponudbo otrošpke opreme, igrač, tekstila, izdelkov za nego ter drugih pripomočkov. Z izdedno širokim prodajanim programom želimo zadovoljiti vse potrebe in želje malčkov ter njihovih staršev. Poslanstvo Pikapolonice je zadovoljiti potrebe in želje otrok in njihovih staršev s kakovostnimi izdelki. Pikapolonica – sreča za majhne in velike.


Čas je, da pogledamo, kaj nam v jesenskem času prinaša trgovina Daichman in v kaj se bomo letos obuli. V Deichmannu obožujemo čevlje in vam nudimo kvalitetno in modno obutev po ugodnih cenah že v kar 26 trgovinah po celi Sloveniji. Nakup obutve pa ni vedno preprost – izbira je velika in pogosto nimamo dovolj časa, da bi lahko pregledali celotno ponudbo. Zato za vas urejamo tudi spletno stran, kjer si lahko popolnoma v miru lahko ogledate celotno kolekcijo.

V naših trgovinah najdete vse od salonarjev, sandal, balerink, gležanrjev, nizkih škorjnjev, superg, oxford modelov in drugih blagovnih znamk, ki so na voljo v naših trgovinah. V naši bogati ponudbi boste zagotovo našli ugodno obutev za celo družino.


Z nami tudi trgovina Takko, ki vam nudi priložnostno modo za vso družino v senzacionalnem razmerju cene in kakovosti. Takko Fashion je s približno 1.900 trgovinami prisoten v 17 državah, in s skoraj 18.000 zaposlenimi po vsem svetu, eden največjih modnih diskontov v Evropi.

Še posebej cenimo naravnanost na stranke. Naše stranke nas lahko kontaktirajo kadarkoli in kjer koli, od naših trgovin in spletnih trgovin do družbenih medijev. S svojim konceptom Omni-Channel povezujemo vse te kanale in strankam ponujamo brezmejno nakupovalno izkušnjo. To je za nas pomembno, saj želimo svojim strankam nuditi, da sami odločajo, kako, kje in kdaj kupujejo svojo modo.

Ponosni smo na veliko raznolikost naših izdelkov in močne zasebne blagovne znamke. Naš hitro rastoči izbor vedno daje strankam popolno kombinacijo trendovskih stilov in klasičnih osnov ter vedno z novimi poudarki.

Ne spreglejte:

bottom of page