top of page

Odkrijte čarovnijo zabavnega kopanja

Odslej bodo otroci še posebej uživali med tuširanjem in umivanjem las. NIVEA je z novim blagim in sadno dišečim negovalnim gelom za tuširanje in šamponom 2 v 1 za otroke spremenila tuširanje v zabavno doživetje.

Zabavno doživetje brez solz

Vsakodnevno kopanje lahko hitro postane nadležna rutina, saj med natrpanimi dnevi in pravljico pred spanjem pogosto zmanjka časa za dogodivščino v kadi. Blaga negovalna formula novega NIVEA gela za tuširanje in šampona 2 v 1 za otroke neguje občutljivo kožo otroka, obenem pa nežno očisti njegove tanke lase. S tem prihrani čas, da lahko kopanje znova postane zabavno doživetje. Najbolje pri tem pa je, da ščiti oči pred draženjem in prepreči solzenje oči. Balzam v formuli pa poskrbi, da je razčesavanje las otročje lahko.

Biološko razgadljiva formula z ekološko alojo in kamilico

Nežna kremna formula z ekološko alojo in kamilico ima koži prijazno pH-vrednost ter je idealna za vsakodnevno tuširanje ali kopanje. Novi NIVEA gel za tuširanje in šampon 2 v 1 za otroke z biološko razgradljivo formulo poskrbi za zabavno in nežno kopanje. Dogodivščini se lahko pridružijo tudi mame, saj kožo ovije v prijeten sadno-svež vonj, naravne sestavine pa kožo naredijo mehko in gladko

Neguje občutljivo kožo in nežno očisti tanke lase

Nežna formula novega NIVEA gela za tuširanje in šampona 2 v 1 za otroke je na voljo v dveh poživljajočih različicah za občutljive noske otrok. NIVEA gel za tuširanje in šampon 2 v 1 za deklice vsebuje pridih jagod in kanček češnje ter maline v vijolični embalaži. NIVEA gel za tuširanje in šampon 2 v 1 za dečke poka od svežine s pridihom jabolka.

Ne spreglejte:

bottom of page