top of page

Nov način čiščenja obraza

Pozabite na utrujajočo rutino čiščenja obraza in to vsakdanje opravilo spremenite v prav posebno razvajanje. Revolucionarna formula novih NIVEA čistilnih olj, ki se iz olja spremeni v mleko, ima presenetljivo moč in zlahka odstrani nečistoče in celo vodoodporna ličila. Rezultat je povsem čista, gladka in mehka koža.


Povsem drugačen izdelek za čiščenje obraza

Ko se zjutraj ali zvečer pripravljamo na čiščenje obraza, se vselej opremimo z blazinico vate in čistilnim robčkom. Pri novih čistilnih oljih je dodatna oprema le še preteklost. Nova NIVEA čistilna olja za obraz delujejo povsem drugače in od nas ne zahtevajo nič drugega, kot da se prepustimo njihovi presenetljivi moči in nežni teksturi. Ta revolucionarni čistilni izdelek z naravnimi hranilnimi olji in nežnostjo čistilnega mleka odstrani vsakodnevno umazanijo, sebum in celo vodoodporna ličila z vek in obraza. Pri tem pa ne draži kože.


Tri različice za različne tipe kože

Tri različice, NIVEA vlažilno čistilno olje za normalno kožo, NIVEA hranilno čistilno olje za suho kožo in NIVEA pomirjujoče čistilno olje za občutljivo kožo, so popolno prilagojene različnim tipom in potrebam kože. Izdelki poskrbijo za občutek popolnoma čiste, svilnato gladke in mehke kože.


Revolucionarna formula

Posebnost novih NIVEA čistilnih olj je formula, ki olje spremeni v mleko. Ko primarno oljna formula pride v stik z vodo, se spremeni v mlečno teksturo. Izdelek se nato zlahka spere, za seboj pa pusti gladko in sijočo kožo. Vsaka od treh različic vsebuje dragocena naravna olja, kot so kokosovo olje, olje grozdnih pečk in makadamijevo olje, in zagotavlja vrhunske rezultate čiščenja kože, saj nemudoma odstrani ličila – tudi vodoodporna.


Embalaža iz 25 % recikliranega materiala rPET

Zaradi priročne embalaže z dozirnikom je odmerjanje čistilnega olja enostavno in hitro. Poleg tega sijoča plastenka iz materiala PET in vrhunski dizajn poskrbita, da embalaža polepša vsako kopalnico.

Razen z lepo obliko se stekleničke novih NIVEA čistilnih olj za obraz ponašajo tudi s tem, da so izdelane iz 25 % recikliranega materiala PET (rPET). Trajnostnost izdelka je tudi v tem, da ga je mogoče sprati samo z vodo, zato blazinice vate niso potrebne.

Kako uporabljamo NIVEA čistilna olja?


Da je uporaba izdelka učinkovita, ga je treba nanesti na naslednji način:

1. korak: iztisnite 1–2 brizga izdelka v suhe dlani in vmasirajte v suho kožo obraza, pri čemer imejte oči zaprte. Olje raztopi ličila, sebum in umazanijo.

2. korak: dodajte vodo, da ustvarite mlečno teksturo. Sprememba se zgodi ob stiku z vodo in je jasno vidna na koži. Voda ustvari občutek zelo lahke mlečne teksture.

3. korak: temeljito sperite. Koža je popolnoma čista ter svilnato gladka in mehka na otip. Obenem ne daje občutka suhosti.


NIVEA čistilna olja za obraz uporabite zjutraj kot čistilni izdelek za svež in negovan začetek dneva ali zvečer za odstranjevanje vsakodnevnih nečistoč in ličil, tudi vodoodpornih.

Ne spreglejte:

bottom of page