top of page

Lepotna uspešnica za neprekosljivo lepo kožo

Imate na voljo 10 minut zase? Potem jih vsekakor izkoristite za nanos novega trendovskega lepotnega hita – NIVEA sheet maske. Štiri različne sheet maske so prepojene z dragocenimi serumi in poskrbijo za takojšnji lepotni učinek, za neprekosljivo lepo in navlaženo kožo.

Najbolj trendovske maske ta hip

Lepotni izdelki se poigravajo s teksturami, barvami in formulami ter se nenehno spreminjajo. Mednje sodijo tudi sheet maske, ki izvirajo iz Azije. Ta novi trendovski format mask je stopil na prizorišče v velikem slogu in ga lahko vidite povsod, pri zvezdnicah, na družbenih omrežjih in v revijah za življenjski slog. Zdaj so obogatile tudi NIVEA družino izdelkov.


Dragoceni serumi za prepričljiv lepotni učinek

Ne samo, da so NIVEA sheet maske izjemnega videza, prepojene so z dragocenimi serumi, ki zagotavljajo takojšnji lepotilni učinek in delujejo v harmoniji s kožo. Glede na vašo starost, tip kože in njene potrebe v posameznem trenutku, lahko izberete NIVEA Urban Skin Detox sheet masko, Urban Skin Natural Radiance sheet masko, Q10 plus C Anti-Wrinkle + Energy sheet maskoali HyaluronCellular Filler Contour sheet masko.


10 minut za kožo, 10 minut za odklop

NIVEA sheet maske nanesemo neposredno na predhodno očiščen obraz. Medtem ko je obraz prekrit z masko, ki se zlahka prilega vsaki obliki obraza, njena formula intenzivno razvaja kožo. Takrat je čas, da se sprostite in uživate v NIVEA trenutku zase. Lahko se odklopite od naglice vsakdanjega življenja in preprosto uživate v trenutku miru in tišine, meditirate, berete ali zgolj udobno počivate. Deset minut pozneje je maska pripravljena, da jo odstranite. Skoraj prozorna maska zagotavlja optimalno sproščanje vlage in poskrbi, da je koža po njeni uporabi osvežena in bolj zdravega videza. Morebitni ostanek izdelka lahko nežno vmasirate v kožo, da jo dodatno osvežite in zgladite.Spoznajte nove NIVEA sheet maske


NIVEA sheet maskaUrban Skin Detox je odlična maska za tiste, ki živijo v urbanih okoljih. Prepojena je z ogljem in zelenim čajem, da neguje kožo, ki trpi zaradi onesnaženja. Oglje je zelo lahek prah, ki absorbira molekule, izvleček zelenega čaja pa po drugi strani deluje kot antioksidant, ki naravno ščiti pred prostimi radikali in pripomore k zdravi koži. Koži se pomaga soočati z negativnim učinkom mestnega onesnaženja in zmanjšati nečistoče. NIVEA sheet maskaUrban Skin Detox intenzivno razstruplja, saj iz kože obraza potegne umazanijo in strupe, s čimer očisti obraz in poskrbi za mat, svežo polt in prijeten občutek.


Sijoča koža je znak zdravja in sreče – in z NIVEA sheet maskoUrban Skin Natural Radiance jo lahko dosežete v nekaj minutah. Formula vsebuje arganovo olje in karitejevo maslo, ki skupaj z drugimi sestavinami intenzivno nahranita kožo in tako poskrbita za izjemen sijaj. Arganovo olje vsebuje omega maščobne kisline in vitamine – sestavljeno je torej iz snovi, ki skupaj tvorijo idealno vlažilno ekipo in pomagajo, da NIVEA sheet maskaUrban Skin Natural Radiance naredi kožo obraza gladko in sijočo. Karitejevo maslo je prav tako pomembna sestavina formule, ki zagotavlja sijaj in izboljša stanje kože z naravnimi vlažilnimi lastnostmi. Pridobivajo ga iz oreščka afriškega karitejevega drevesa in je polno hranil in vitaminov. Zdrave maščobne kisline v karitejevem maslu delujejo skupaj z drugimi sestavinami v formuli. Koži podarijo dodaten sijaj, kar je še posebej dobrodošlo pri bledi koži in za suha območja obraza. Poživljena polt je sijoča, žareča in gladka.


NIVEAsheet maskaQ10 plus C Anti-Wrinkle + Energydeluje vlažilno in zmanjša gube. Maska obnovi zaloge energije utrujene, medle kože, ki s koencimom Q10 in vitaminom C dobi novo energijo. Čisti vitamin C je zelo učinkovit antioksidant in ima številne pozitivne vplive na kožo. Q10 je koencim, ki je vključen v zaščito kožnih celic in tvori celično energijo. V tem čudovitem procesu zadrži staranje kože in jo ohranja čvrsto in energično. Pomembno je tudi delovanje koencima Q10 proti prostim radikalom, saj se količina slednjih s staranjem poveča, stanje pa se še poslabša zaradi zunanjih dejavnikov, kakršen je stres. V kombinaciji z vitaminom C je koencim Q10 še bolj učinkovit. Posebej učinkovita kombinacija koencima Q10 in vitamina C ščiti kožne celice, podpira regeneracijo kože in poveča vnos kisika v kožne celice. Študije so tudi pokazale, da kombinacija vitamina C in koencima Q10 pospeši energetski metabolizem celic.


NIVEA sheet maskaHyaluron Cellular Filler Contourposkrbi za čudovite anti-ageing učinke v trenutkih sprostitve – uživajte v mehki maski, obogateni s hialuronsko kislino in ojačevalci kolagena. Hialuronska kislina je cenjena zaradi sposobnosti vezanja velikih količin vode, s katero omogoča enostavno prodiranje vlage v kožo. Ta senzacionalna kislina je humektant, kar pomeni, da vlaži kožo, tako da veže vodo in jo ohranja v koži. Koža z leti ne more več zadrževati vlage tako dobro kot nekoč. Ker je manj navlažena in voljna, se zlasti na obrazu pojavijo gubice. Z uporabo hialuronske kisline v negi kože se gube zgladijo, konture pa učvrstijo. Ojačevalci kolagena v NIVEA sheet maskiHyaluron Cellular Filler Contour so del inovativne formule, ki zagotavlja volumen in zgladi gube, da je koža takoj čvrstejša na otip.

Ne spreglejte:

bottom of page