top of page

Urbani safari!

MODNI TRENDI, KI BODO PREVLADOVALI V LETU 2019

V letošnjem poletju bodo klasični modni kosti zagotovo nepogrešljivi v naši garderobi, seveda pa ne smemo pozabiti tudi na kose, ki jih že imamo v omari, pa zanje nismo prepričani, ali jih bomo še kdaj oblekli. Tudi letošnje poletje prinaša paleto bež barv v vseh njenih odtenkih in z njimi bomo izražali našo sproščenost in elegantnost. Bež barva je zagotovo ena izmed bolj nosljivih barv, ki jih ženska lahko nosi. Tovrstni kosi oblačil so lahko videte precej bolj odraslo, sofisticirano in drago, tudi če si privoščimo cenejše kose oblačil.Iz lanskega leta se v letošnje poletje prenašajo zemeljski toni barv, ki jih lahko kombinirate z nekoliko bolj živimi barvami, kot so oranžna, rumena, zelena.

Še vedno pa ostajajo v ospredju živalski potiski, ki so prevladovali že lansko leto in večno legendarni urbani safari. Razlika od lanskega leta je samo v tem, da bodo letos nekoliko bolj elegantnejši in primerni za večerne izhode.


Urbani safari

V pomladnih kolekcijah je velika izbira izrazitih barv. Za tiste, ki pa bolj prisegate na umirjene barve, je nova kolekcija imenovana urbani safari, kot nalašč za vas. V ospredju te kolekcije je bež barva, ki je zagotovo ena izmed tistih šik barv, ki jo ima skoraj vsaka ženska v svoji garderobi. Daje videz večne elegance in sofisticiranosti. V kolekciji so na izbiro različni vzorci od etno, zebra vzorca, cvetličnega potiska do črt. V tej poplavi vzorcev boste zagotovo našle pravšnjega zase. Izbirate lahko tudi med nekaj retro kosi, ki so trend pomladne sezone. To so klasične obleke ravnih linij z manjšimi detajli, krila s pentljo, široko krojene 7/8 hlače z visokim pasom. Ne pozabite na modni dodatek, ki doda igrivost vašemu stylingu.


Vzorci so iz trgovine COMMA!

Ne spreglejte:

bottom of page