top of page

Zakaj obožujem tropsko vročico?

Si za skok v trope? Bliža se poletje in z njim čas tropskih okusov in vonjav. Razvajaj svoje ustnice z novim balzamom Labellino Grapefruit & Maracuja,ki ustnice intenzivno neguje in jih dodatno navlaži.

Labellino – igrivi brat balzama Labello

Labellino balzami so v hipu osvojili ljubiteljice intenzivno negovanih ustnic. Kako tudi ne, ko pa je nanos balzama Labellino tako preprost – en sam poteg in ustnice so mehke in intenzivno navlažene. Bogato karitejevo maslo in formula z naravnim jojobinim oljem dolgotrajno razvaja suhe ustnice, jim podari nežen lesk in jih oskrbi z vlago.


NOVO: Skok v trope z grenivko in marakujo

Labellino nam to poletje prinaša nov okus Labellino Grapefruit & Maracuja, ki te bo s svojim zapeljivim vonjem popeljal v tropske kraje.

Razvajaj svoje čute s čudovitim sladkim vonjem grenivke, ki daje občutek svežine in čistoče. Ta mladi križanec med pomarančo in pomelo velja za edinega med agrumi, ki je pripotoval v Evropo prek Azije po karavanskih poteh vse iz Srednje Amerike. Marakuja, hitro rastoča vzpenjavka, ki sodi med vrste trt, pa izvira iz toplejših krajev Južne Amerike. Njen lep okrogel ali ovalen plod očara s prijetnim aromatičnim vonjem s sadnim pridihom, ki nas ponese v poletne dni.


Vedno pri roki

Od tropov te odslej loči le en sam poteg z novim balzamom Labellino. S svojo priročno obliko se prilega tudi v majhne poletne torbice. Tako imaš lahko svoj najljubši balzam Labellino vedno pri roki.

Ne spreglejte:

bottom of page