top of page

V čem je skrivnost sijočega videza?

Sonce, onesnaženost zraka, dim: povsod okrog nas so viri prostih radikalov, ki lahko povzročijo oksidativni stres in imajo negativne učinke na naše počutje, pa tudi na našo kožo, saj pospešijo njeno staranje. Oksidativni stres lahko vpliva na celični metabolizem, na primer tako, da v kožnih celicah povzroči tvorbo encimov, ki razgradijo kolagen in elastin – snovi, ki koži dajeta napet in mladosten videz. Koža je posledično videti pusta in manj mladostna. Proti temu se lahko borimo na primer tako, da krepimo svoj imunski sistem z uživanjem hrane, bogate z vitamini. Lahko pa pomagamo tudi obrambnim mehanizmom naše kože.

Vitamin C je eden izmed zlatih standardov v dermokozmetiki. Njegova antioksidantna moč koži nudi zunanjo zaščito pred oksidativnim stresom in jo tako brani pred škodljivim vplivom prostih radikalov. Ker pa telo ne more samo proizvajati vitamina C, ga moramo z njim oskrbeti. In prav tu nastopi novi Eucerin®Hyaluron-Filler Vitamin C Booster.

»Vitamin C je močna vsestranska učinkovina,« razlaga Anne-Marie van Geloven, vodja medicinskega področja v podjetju Beiersdorf. »Ima ključno vlogo pri sintezi kolagena, odgovoren je za moč in stabilnost kože, poleg tega pa je zelo učinkovit antioksidant. Navdih za novi serum so bili dermatološki postopki – združili smo čisti vitamin C in hialuronsko kislino, polnilo za kožo. Močna kombinacija deluje kot učinkovit anti-age sistem,« pravi van Gelovenova.

Kratkoverižna hialuronska kislina prodre globoko v povrhnjico, kjer spodbudi koži lastno epidermalno sintezo. Da okrepi antioksidativni učinek vitamina C, serum vsebuje tudi licochalcon A: ta kožo ščiti pred nadaljnjimi poškodbami, ki jih povzročijo na primer UV-žarki in HEV-svetloba. Ta kombinacija izjemno učinkovitih aktivnih sestavin zagotavlja izvrstne rezultate v negi kože.

Sveže aktiviran čisti vitamin C za boljšo učinkovitost

Ker vitamin C hitro oksidira, mora biti zaščiten pred zrakom in ga moramo aktivirati šele takrat, ko ga potrebujemo. Prav zato je Eucerin®Hyaluron-Filler Vitamin C Booster na voljo v novi, inovativni embalaži: vrhnji del vsebuje 10-odstotni čisti vitamin C v prahu farmacevtske kakovosti, ki nudi optimalno ravnovesje med učinkovitostjo in dobrim odzivom kože. Še več, koncentracija vitamina C v serumu je dvestokrat večja od tiste v pomarančah – pojesti bi morali torej veliko pomaranč, da bi koži zagotovili enako koncentracijo vitamina C. Vse, kar morate storiti, je, da pritisnete na gumb, da sprostite prah v emulzijo s hialuronsko kislino in licochalconom A, ter pretresete embalažo, da se izdelek zmeša. Na ta način se vitamin C sveže aktivira in izdelek je pripravljen za uporabo. Nanesite ga vsak dan in pustite, da serum razvije svojo moč!


Eucerin®Hyaluron-Filler Vitamin C Booster okrepi kožo in obenem zapolni gube za svež in bolj sijoč videz. Izboljšanje je opazno že po sedmih dneh redne uporabe.

Ne spreglejte:

bottom of page