top of page

Dišeče razvajanje kože – z vonji, ki očarajo

S čim se radi razvajate? Si privoščite češnjevo pito iz bližnje pekarne, vrtnice s tržnice ali se popršite z najljubšim parfumom? Zvrhano mero razvajanja čutov vam lahko vsak trenutek pričarajo omamno dišeči oljni losjoni za telo NIVEA, ki v hipu dvignejo razpoloženje in vas spremljajo ves dan.

Dišave močno vplivajo na naše počutje in dobro razpoloženje.Zato ni čudno, da je modno kombinirati različne dišave in ustvariti svojo najljubšo različico. Če se tudi vi radi ob svoji jutranji in večerni rutini odenete v omamne dišave, vas bodo povsem očarali oljni losjoni NIVEA, katerih formula združuje skrbno izbrane dišave in dragocena olja. Losjoni nudijo blagodejno nego olj v losjonu, se hitro vpijejo in kože prav nič ne namastijo. Oskrbijo pa jo s 24-urno globinsko vlago. Pravi užitek za kožo in čute!

Nasveti strokovnjaka, kako pravilno mešati dišave


In naj vas nikar ne skrbi, losjoni se bodo čudovito ujeli tudi z vašim parfumom. Če radi mešate dišave parfuma, gele za prhanje in losjona za telo, upoštevajte nekaj preprostih nasvetov strokovnjaka za dišave Georga Wuchsa.


  • Ne kombinirajte več kot tri različne dišave ali dišavne akorde.

  • Najprej uporabite opojne dišave, na koncu pa se popršite z lahkotnejšimi.

  • Če niste prepričani, katera dišava je najmočnejša, si lahko pomagate s tem preprostim testom: izberite dve dišavi in ju v kopalnici razpršite v zrak. Nato za štiri minute zapustite prostor. Če po vrnitvi v prostor lahko vonjate samo eno od dišav, potem je zelo verjetno, da bo ta prevladovala tudi na vaši koži, in jo je treba zato skromneje razpršiti.

  • Upoštevajte, da lahko različne note različno vplivajo na razpoloženje. Živahne, sveže dišave, kot so citrusne, imajo poživljajoč učinek, medtem ko pomirjajo blage, balzamične dišave, kot je med.

Oljna losjona NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oilin NIVEARose & Argan Oil sta sedaj na voljo tudi v 400-mililitrskem pakiranju s praktično pumpico. Od čutnega razvajanja vaše kože vas tako loči le še preprost pritisk.


Oljni losjon NIVEARose & Argan Oil


NIVEA oljni losjon Rose & Argan oil razvaja vaše čute z nežnim vonjem vrtnice in neguje kožo z arganovim oljem. Za neustavljivo gladko, čudovito sijočo kožo ves dan. Koža je v trenutku gladka in navlažena do 24 ur. Oljni losjon se hitro vpije in ne pušča mastnega občutka.


NIVEA oljni losjon Cherry blossom & Jojoba oil razvaja vaše čute z nežnim vonjem češnjevega cveta in neguje kožo z jojobinim oljem. Za neustavljivo gladko, čudovito sijočo kožo ves dan. Koža je v trenutku gladka in navlažena do 24 ur. Oljni losjon se hitro vpije in ne pušča mastnega občutka.

Ne spreglejte:

bottom of page