top of page

Army shop - moda za moške!

Da ne bomo zapostavljali moških, pa vam danes predstavljam še spletno stran Army shop. V bistvu sploh nisem vedela, da imajo tudi moški takšno izjemno podnubo, kot ženske in da vas več ne slišim, zakaj smo nenehno na telefonnih. Ker res, roko na srce, ob takšni ponudbi ste lahko tudi vi!

Na spletni strani Army shop boste našli vse, ampak resnično vse. Od vojaških majic, srajc, puloverjev, jopic, brezrokavnikov, jaken, plaščev, hlač (mimogrede imajo tudi vojaške), pokrviala, obutev in znotraj posameznih kategorij še oblačila za določene tipe športa. Recimo če ste strasten ribič, boste tudi zase našli kaj primernega. (Da ne pozabim še moticiklicem, opremo za ostale poklice in tudi survival.)

Moj nabor se je sicer danes osredotočil na ta dva izdelka:

Army moška zimska jakna M65 Giant Brandit Klasična vojaška moška jakna M-65 v Vintage look-u. Odlikujeta jo izpran izgled in visoka kakovost. Jakna je podložena s podlogo iz umetnega krzna. Podlogo lahko snamemo in jo nosimo samostojno. Kvalitetne in cenovno ugodne vojaške jakne army-shop-admiral.si

Dežni anorak, izdelan iz kvalitetnega naylona, kateri prepušča vlago, ki jo telo oddaja, ne prepiha in ne premoči! Na prsih ima večji žep z zadrgo. Na straneh ima dva žepa za roke. Anorak je podložen s flisom in je izredno topel.

Ste našli kaj zase? Če ne več izbire zagotovo TUKAJ

Ne spreglejte:

bottom of page