top of page

Urban babe - jakne za vse letne čase!

Danes vam predstavljam spletno stran Urban babe, ki je razlog, da sem bila v zadnjih dneh neprestano na telefonu. Razlog? Ponudba vseh vrst jaken, plaščev in bund me ob tem muhastem vremenu ni pustila ravnodušne. Prav zaradi tega nihanja sem enostavno potrebovala tisto pravo, prehodno jakno. In sem jo našla. Prav tole na fotografiji:

LINK DO SPLETNE STRANI: TUKAJ

Zgodba o zmagi, zmagi zadovoljnih strank

URBAN BABE predstavlja inovacijo na področju mode ženskih jaken, plaščev in bund - združujejo udobje, prefinjeno, samozavest in kakovost. Zavedajo se, da je model sodobnega trga izredno specifičen, zato so eksaktni in konkurenčni. Njihove jaknice boste lahko videli nositi povsod širom Evrope, dosedanji uspehi in zadovoljstvo uporabnikov in uporabnic (da, pravilno ste prebrali, ponujajo tudi vrhunske artikle za moške, znamke ARMY SHOP ADMIRAL) z roko v roki soustvarjata zgodbo o zmagi, zmagi njihovih zadovoljnih strank.

VIZIJA - Biti ugodni, biti zanesljivi, biti kakovostni

Prizadevajo si za pošteno, ugodno in dostopno poslovanje. Komunikacija in povratna informacija strank sta za njih ključnega pomena. Poskrbijo za hitro in zanesljivo dostavo, garancijo, možnost menjave blaga, različne načine plačila, vrnitev plačanega zneska ob morebitnem nezadovoljstvu, kadar pa opravite nakup, katerega višina je višja od 50 evrov, je poštnina za vas, brezplačna.

KONKURENČNOST in edinstvenost

Pri Urban babe poslujejo s številnimi priznanimi nemškimi dobavitelji, osredotočeni so na sosednje države (Avstrijo, Italijo, Hrvaško in Madžarsko), a se več kot le zavedajo pomembnosti domačega trga, na katerem so prav tako konkurenčni in edinstveni.

Vprašali boste, zakaj so tako edinstveni?

Odgovor je preprost. Že ob obisku njihove spletne strani - spletne trgovine (multibrand store) URBAN BABE - ste lahko opazili, da združujejo resnično veliko modnih znamk in priznanih kreacij. Naštevati vse bi bilo nesmiselno, saj je njihovo število že skoraj trimestno, velja pa omeniti, da lahko pri njih najdete unikatne artikle s področja army fashion, darkwear, merchandisein mnoge druge. Uporabniki in uporabnice Urban babe jaknic so v pisanih barvah samozavestni, sproščeni in izstopajo v množici ljudi.

USPEHI

Njihova sodicalna omrežja in predvsem število sledilcev dokazujejo, da so res vrhunski. Kot že rečeno, prodrli so na evropske trge, imajo najbolj prodajane jakne na v spletni trgovini AMAZON, sodelujejo tudi medkontinentalno - z ameriškim trgom, prav tako pa nadaljujejo s širjenjem in novimi zgodbami o uspehu.

Več lahko najdete tudi na omrežju facebook (in seveda vljudno vabljeni k sledenju o novih artiklih in popustih):

Ne spreglejte:

bottom of page