top of page

Promod, Boutique Française v družbi znanih

V nakupovalnem središču Europark je svoja vrata odprla trgovina Promod, ki ponuja široko izbiro oblačil po zadnjih modnih trendih, za vse postave in oblike. Promod, Boutique Française, francoska ženska blagovna znamka se vrača v Europark, s prenovljenim videzom in še bolj privlačna. Čudoviti vzorci in barve v kombinaciji z modnimi kosi oblačil za vse priložnosti vas bodo pričakali od 5. aprila 2019.

Otvoritev nove trgovine je minila z ogledom kolekcij francoske ženske blagovne znamke, ki jo je ustvaril Francis Charles Pollet leta 1975, v želji ženskam ponuditi elegantno modo in s tem poudariti njihovo privlačnost. Na otvoritvi so svoje najljubše kose našle tudi pevka Natalija Verboten, nekdanja Miss Slovenije Tadeja Ternar, plesalka šova Zvezde plešejo Martina Plohl, modna blogerka Sara Zavernik, radijska voditeljica Ana Praznikin drugi znani obrazi.

V Promodu si prizadevamo ustvarjati modne kose, ki jih boste želele nositi vsak dan, za vsako priložnost. Ne sledite samo modni muhi ampak ustvarite svoj lasten modni slog in postanite unikatne! Tako preprosto. Vsako jutro lahko sestavite svojo najljubšo zgodbo in pustite svoj pečat ter se ob tem počutite naravnost odlično. Bombaž, pletenine, denim in čipka: tkanine, ki jih boste nosile z veseljem! Oblačila so skrbno kreirana in dodelana z natančnimi in nežnimi detajli. Navdihnjene kreacije z brezčasnimi kosi se mešajo z najnovejšimi potiski in široko paleto barv, ki skupaj tvorijo enkraten modni videz. Trgovina je idealno mesto za brskanje in sestavljanje vašega najljubšega modnega sloga.


Izbrali smo ideje in navdih iz tistega, kar ženske najraje nosijo, da bi oblikovali resnično zaželeno kolekcijo!

Ne spreglejte:

bottom of page