top of page

Materinski dan v Luftu

Na Materinski dan so v Mariboru že tradicionalno tretje leto zapored poskrbeli za prav posebno modno druženje. V Lokalu Luft 360, ki slovi po tematsko opremljeni Luftarci, je ekipa Glammodels pripravila prav posebno razvajanje za matere v znamenju pisane pomladi, ki so jo obeležili ob materinskem dnevu. Za lep videz deklet je poskrbela mojstrica filmske maske Mateja Naberšnik s svojo ekipo, pričeske pa so uredili v frizerstvu Odsev lepote. Več kot uspešen dogodek je napolnil vse do zadnjega kotička priljubljenega lokala.


Tovrstno druženje je bilo že tretje po vrsti in organizator - agencija Glammodels, je tudi letos poskrbela za številna presenečenja. Najmaljši so se lahko družili v prav posebnem ustvarjalnem kotičku Jolly in risali pobarvanke, za matere in tiste bodoče pa so pripravili manjša darilca Nivea, kjer so lahko našle kremice za njihove malčke. Letos sta se na modni pisti predstavili oblikovalka unikatnih čevljev Ingrid Logar in izdelovalka unikatnih naglavnih trakov Mašlin Andreja Žilavec. Modeli so predstavili tudi izhod unikatnih oblačil Puppa iz Murske Sobote. Predstavilo se je še podejtje Avon in trgovina Luna iz Garjskega trga, trgovina Urban babe in Princess ter podjetje Rebel z blagovno znamko Desigual.


1.IZHOD DESIGUAL

V modnem izhodu se vam predstavlja podjetje Rebel iz Murske Sobote. Nudijo vam veliko izbiro oblačil priznanih blagovnih znamk.

Danes se predstavljajo z blagovno znamko Desigual,katera predstavlja največjo izbiro oblačil in modnih dodatkov v Sloveniji. Kot novost si lahko v današnjem izhodu ogledate čudovite otroške modele oblačil znamke Desigual.

2.IZHOD MAŠLIN

Andreja Žilavec se predstavlja s svojo blagovno znamko Mašlin: opisala se je takole: Moja zgodba – Mašlin zgodba

Šivanje. Ustvarjanje. Sproščanje. Uživanje.

Šivanje je moja strast, moja ljubezen. Saj veš, kako je, ko se zaljubiš?JŠivanje me osrečuje in mi daje energijo in zato je nastal Mašlin. Ta je nastajal nekaj časa, luč sveta pa je uradno zagledal maja 2017, ko sem si rekla, zdaj ali nikoli.

Kdo sem in zakaj Mašlin? Sem Andreja. Ustvarjalna. Aktivna. Preprosta. Rada imam barve. Samokritična. Perfekcionistka. Tako mora biti vsak izdelek `perfect`, da ga dam v prodajo. Tako je tudi bilo s prvim izdelkom.

Včasih razmišljam kaj je bilo prej kokoš ali jajce. Malo za šalo. Zares pa razmišljam ali je bila pentljica ali predpasnik. Predpasnik je nastal prej, ampak je bila moja ideja, mami ga je pa naredila. Pentljica pa je moj izdelek, za katerega sem rekla, to je to. Po tem hočem biti prepoznavna. In tako sem tudi izbrala ime. Mašlin pomeni v prekmurščini pentljica. Naj se torej ve, s kje sem.

Rada ustvarjam igrive, a hkrati elegantne izdelke. Uhani, zapestnice, verižice so del našega vsakdana. Zame pa so to trakci oziroma pokrivala. So moj zaščitni znak in v njih, kar je tudi najbolj pomembno, se počutim odlično.


3.IZHOD AVON

Avonje vodilno svetovno podjetje v direktni prodaji kozmetičnih proizvodov. Poleg kozmetičnih proizvodov najdete v Avonovem katalogu tudi modne dodatke in nakit, ki ga predstavljamo tudi danes. Kolekcija nakita vsebuje klasične in trendi kose, kar lahko najdete tudi v aktualnem katalogu. Avonov nakit ne vsebuje niklja in je hipoalergen.

Avon svojim članom omogoča naročanje preko spleta v udobju lastnega doma. Katalog izhaja vsake tri tedne in je Avonova trgovina. Avon je prisoten na vseh kontinentih, v več kot 100 državah po svetu in ima več kot 6 milijonov samostojnih predstavnic, imenovanihAvon Ladies. Obraz kozmetike Avon so vrhunska manekenka Irina Shaykin igralka Olivia Wilde.



ODSEV LEPOTE

Ne odlašajte in enostavno obiščete frizerski salon ODSEV LEPOTE, kjer vas bomo razvajali v sproščenem vzdušju s čarovnijo kvalitete, natančnosti in izvirnosti podkrepljene s strokovnim znanjem. Dajte si priložnost, da za vas poskrbi profesionalni tim in boste odsevali vaš popolni izgled. Najdete nas na Ruski ulici 9, 2000 Maribor, za brezplačno parkirišče je poskrbljeno.

Z ekipo s katero redno obiskujemo izpopolnjevanja, v salon prinašamo nove metode dela in za stranke poskrbimo z vrhunsko kozmetiko Keune, urejamo in oblikujemo brade ter obrvi, ličimo za vse priložnosti in z veliko srca in pozitivne energije z veseljem poskrbimo za pričeske vaših malčkov, ki se vedno z znova radi vračajo k nam. ODSEV LEPOTE – Ruska ulica 9, Maribor.



4.IZHOD PUPPA

V podjetju Puppa Design se močno zavedajo problematike in negativnih učinkov tako imenovane hitre mode.Zaradi tega so razvili poseben način izdelave oblačil, kjer uporabljajo samo ostanke materialov in predelujejo neprodana oblačila velikih proizvajalcev, iz katerih nato njihove šivilje ustvarijo čudovita in okolju prijazna oblačila. Vsa oblačila so ročno izdelana v Murski Soboti, v prostorih nekdanje Mure. Izdelujejo kolekcije v omejenih količinah, unikate ter oblačila po naročilu in meri strank. Oglejmo si oblačila znamke Puppa in varujmo naše okolje s trajnostno modo.

PRINCES

Z nami je danes tudi trgovina Princes. Trgovina, ki že od leta 2007 skrbi za popolno obutev. In tudi naši modeli vam danes predstavljajo različne čevlje za vsak okus.

Najdete jih kar v petih poslovalnicah in sicer v Ljubljani, v Planetu Tuš v Celju, Supernova Koper, in v Europarku Maribor. Vsak teden vam ponujajo številne modele, od športnih copatov (kjer boste našli resnično veliko izbiro) do pestrih salonarjev, polnih petk, balerink, gladiatork in še vseh ostalih modelov. Dovollite mi, da vas pobabim tudi v spletno trgovino Princess-shop.si, ki je z vami že od leta 2010, kot ena izmed prvih specializiranih

spletnih trgovin z modno žensko obutvijo v Sloveniji.

5.IZHOD URBAN BABE

Spletna trgovina z oblačili URBAN BABE ponuja raznovrstno izbiro oblačil, primernih za žensko, ki sledi trendom, a hkrati rada ostane brezčasno modna. Njihova široka paleta izdelkov je najbolj izrazita pri jaknah znamke Navahoo in Marikoo. Pri URBAN BABE poskrbijo, da bo neverjetno izgledala ženska z vsakim okusom in postavo, zato lahko jakne Navahoo in Marikoo dobite v več kot 100 različnih modelih, pri vsakem pa lahko izberete med mnogo barvami in številkami. Za njihovo lepo, moderno obliko v kombinaciji s preverjeno kvaliteto pa sploh ni potrebno odšteti veliko, saj so naše cene izjemno konkurenčne. Neprestano se trudijo nuditi najboljše izdelke po dostopnih cenah, od zimskih bund pa do spomladanskih prehodnih jaknic, tako da strankam ni potrebno žrtvovati udobja za ekstravagantnost – URBAN BABE zagotavljamo oboje. Jakne Navahoo in Marikoo so najbolj priljubljene po vsej Evropi, saj so na Amazonu številka 1 med ženskimi jaknami. Vendar vam ni treba naročevati preko Amazona, to lahko storite v ekskluzivni spletni trgovini, ki je edina v Sloveniji z jaknami Navahoo: www.Urban-babe.si. Le po nekaj klikih boste pritegnili pogled, ko boste oblečeni bolj, ne manj.

6.IZHOD LUNA EUROPARK

V naslednjem izhodu se nam predstavljajo ženska oblačila trgovine Luna, ki se nahaja v nakupovalnem središču Europark, na Grajskem trgu 8 in na Ptuju.

Nova trgovina na Grajskem trgu je lansko leto odprla svoja vrata in v Luni boste dame našle različne kose modnih oblačil, od elegantnih, do poslovnih in casual. Njihovi kroji so udobni in nosljivi izdelani iz najkvalitetnejših materialov. Poigravanje s teksturo blaga in zanimivimi kroji izbrišejo dolgočasje poslovnega stila in ženskam omogočajo, da so zanimive in drugačne tudi ob formalnih prilikah. Z njihovim stilom boste tako originalne tudi v oblačilih za službo.

Letošnja pomlad in poletje sta v Luni v znamenju nežnih cvetnih tonov ter pastelnih niansah. Kombinacije, ki bodo prebudile vašo ženstvenost in jemale dih ter vabile poglede mimoidočih.

Več o njihovi koleciji pa vam bodo z veseljem predstavili v njiho

vi trgovini na Grajskem trgu ali Europarku, kjer boste zagotovo našle nekaj za vas.

7.IZHOD ČEVELJC

Se tudi vam dogaja, da težko najdete visoke pete, v katerih bi lahko ves dan preživeli brez bolečin? Slovenska oblikovalka Ingrid Logar, katere blagovna znamka je Čeveljc, izdeluje petke vseh oblik in velikosti. Čevlji so izdelani ročno in po meri, tiščanje torej sploh ne pride v poštev. Najbolje od vsega pa je, da barvo usnja in pete lahko določite tudi sami.

Čevlje oblikuje od leta 2013. V delavnici v Slovenski Bistrici v Špindlerjevi ulici 2d.

Vsi čevlji so zdelani iz naravnih materialov, po želji pa lahko naročite tudi petke iz umetnih materialov. Če vam petke niso pri srcu brez skrbi, naročite lahko tudi nizke sandale, kot nalašč za večerni sprehod po središču mesta.

Izdeluje tudi škornje (zimske in jesenske), prav tako tudi gležnarje. S petkami ali brez.

Čevlje lahko naročite tudi v spletni trgovini www.ingridsheels.com

Ne spreglejte:

bottom of page