top of page

Naj pride pomlad!

Že dolgo se nisem dotaknila modnega pisanja, enostavno mi za to vedno zmanjka časa. Ampak ironija je, da pa sem dnevno v stiku z modo in sprmeljanjem modnih smernic. Razprodaje so za nami in če še niste našle svojega top kosa prihajajoče pomladi je morda bolje, kajti različne modne znamke že predstavljajo svoje kolekcije in priznam, mene so nekatere stvari navdušile. Dejstvo je, da imamo žeenske vedno premalo oblačil in vedno premale garderobne omare, da bi vse spravil noter.

Obleka: Zara

Bomo pa lahko letos pokomnbinirale nove trende, ki so – roko na srce, lahko večni. Meni je na splošno precej všeč, če so kosi večkrat nosljivi. Predvsem če jih lahko pokombiniram tudi v razmaku dveh let. Seveda ne smem pozabiti na kvaliteto izdelkov, ki vliva na to, ali boste en kos resnično lahko nosile toliko časa. Potem spet koliko časa nosite ta izdelek in koliko časa je le ta izpostavljen nenehnim pranjem.

Že letošnjo zimo je v ospredje prišel živalski potisk in le ta ostaja aktualen tudi v sezoni pomlad poletje 2019. Nekoliko se bo edino spremenil trend v smislu elegantnejših kosov, ki jih bomo lahko pokombinirale tudi ob kakšni večerni toaleti. Leopardji vzorec bo nekoliko nežen in usmerjen v ženstevene, elegantne kose.

Hit pomladi bo znova bež barva!

In jaz jo obožujem. Bež zame predstavlja nekaj sprošeno elegantnega. To je zagotovo ena od tistih barv, ki jih ženska lahko nosi ob vsaki priložnosti. Prdvsem pa njena baleta, ki zajema vse od preproste bež, do temnejših nians, ki so delujejo bolj odraslo in sofisticirano. Bež je nedvomno barva sezone pomlad/poletje 2019, saj se je pojavljala v kolekcijah vseh modnih oblikovalcev v različnih tonih. Naj vas ne bo strah kombinirati bež barve tudi pri prehodnih jaknah in »trenčkot« plaščkih. Nekje sem zasledila, in več mi je bil stavek, da bo to nova »uniforma« delovne ženske, ki želi na delovnem mestu pustiti vtis. In stem ga zagotovo boste.

Plašč: LUNA (EUROPARK)

Ne spreglejte:

bottom of page