top of page

Naj leta postanejo le številka!

Popolni trio, ki kožo poživi od znotraj – in leta postanejo le številka!

Linija NIVEA Hyaluron CELLULAR Filler Elasticity Reshape za mlajšo kožo po 60. letu


Lepota vsekakor prihaja od znotraj in leta so resnično lahko le številka. NIVEA je razvila novo linijo Hyaluron CELLULAR Filler Elasticity Reshape, ki s pomočjo hialuronske kisline, kolagena in elastina obnovi kožo od znotraj navzven in poskrbi za vidno mlajšo in bolj prožno kožo tudi po 60. letu.

Monica Bellucci in nova linija Elasticity Reshape

Koža je pri šestdesetih zanesljivo prestala že veliko. Postala je zrelejša, lahko je videti bolj suha in bleda, z globokimi gubami, zmanjšano čvrstostjo in prožnostjo. Lahko so se začele pojavljati tudi starostne pege. NIVEA je pripravila odlično rešitev!

Nova formula Hyaluron CELLULAR Filler Elasticity Reshape spodbuja kožo, da tvori lastno hialuronsko kislino, kolagen in elastin. Študije so pokazale, kako učinkovita je ta pomoč. V poskusih s celično kulturo je bilo dokazano, da se sinteza elastina poveča za 64 odstotkov.


Zakaj prav hialuronska kislina, kolagen in elastin?


Gre za popoln trio, ki zagotavlja, da je koža čvrsta in voljna, da lahko zadržuje vlago in ohranja svojo prožnost – za napeto, bolj oblazinjeno in prožno kožo. Kolagen daje usnjici, srednji plasti kože, njeno čvrsto strukturo. Obenem elastin poskrbi za zadostno prožnost. Hialuronska kislina ima ekstremno veliko sposobnost za vezanje vode in zagotavlja, da ima povrhnjica, zgornja plast kože, obilo vlage.

Za posebne potrebe kože po 60. letu


Novi izdelki Hyaluron CELLULAR Filler + Elasticity-Reshape izpolnjujejo posebne potrebe kože po 60. letu: proaktivno preprečujejo staranje kože in učinkovito zmanjšajo znake staranja, obenem pa kožo navlažijo in obnovijo. Rezultat: koža je videti mlajša – je bolj navlažena in zdrava ter na otip bolj čvrsta in napeta.


Še ena odlična prednost: te štiri različne izdelke lahko izvrstno kombiniramo med seboj ali pa jih uporabimo posamično po potrebi: dnevna krema ZF 30, nočna krema, dvofazni hranilni oljni eliksir in serum za nego proti starostnim pegam. Izdelki imajo čudovito teksturo in zagotavljajo prijeten občutek na koži. Hitro se vpijejo in koži podarijo dolgotrajno vlago – koža postane občutno mehkejša in bolj gladka.


Dnevna krema Hyaluron CELLULAR Filler Elasticity Reshape ZF 30, tako kot drugi izdelki iz linije, pomaga kožnim celicam, da tvorijo lastno hialuronsko kislino, kolagen in elastin ter napolnijo zaloge vlage v koži. Ustvari pa tudi varovalni ščit: z zaščito pred soncem ZF 30 učinkovito deluje proti nevarnim UVA-žarkom. UVA-žarki lahko prodrejo tudi skozi steklo in nato sežejo globoko v kožo, kjer povzročijo poškodbe usnjice. Zato je pametno zasnovana zaščita pred soncem najboljša zaščita pred znaki staranja, vključno s preprečevanjem novih starostnih peg.


Nočna krema Hyaluron CELLULAR Filler Elasticity Reshapepopolnoma dopolnjuje dnevno kremo. Je izjemno hranilna in obogatena z nežnim karitejevim maslom, ki poskrbi za navlaženost in voljnost kože. Deluje ponoči, da se koža prebudi obnovljena: koža je globinsko nahranjena, ima izboljšano teksturo in je poživljena – na otip je napeta in bolj voljna.


Dvofazni hranilni oljni eliksir Hyaluron CELLULAR Filler Elasticity Reshapeje izdelek za intenzivno nego s formulo, ki vključuje dve komponenti, ki se popolnoma dopolnjujeta. Negovalna oljna komponenta je obogatena s kompleksom treh olj; razvita je z učinkovito kombinacijo jojobovega, avokadovega in mandljevega olja ter tako pomaga nahraniti in negovati kožo. Vlažilna vodna komponenta vsebuje 80 % vlažilnih učinkovin in sestavino, ki aktivira celice in spodbudi kožo, da tvori lastno hialuronsko kislino, kolagen in elastin. S skupnim delovanjem sta obe fazi idealni za zmanjšanje gub in okrepitev, preoblikovanje in vlaženje kože, da njen videz postane bolj zdrav in sijoč.


Pri starejši koži se lahko na nepravilen način tvori preveč melanina, ki v koncentriranih količinah vodi v pojav pigmentnih madežev na koži. Serum za nego proti starostnim pegamHyaluron CELLULAR Filler Elasticity Reshapeuporablja inovativno formulo, ki aktivno zmanjša starostne pege. Študije so pokazale, da so rezultati vidni že po 4 tednih uporabe seruma, količina melanina pa še dodatno upade po 12 tednih uporabe – in razlika je vidna! In najboljše pri novi formuli je, da je primerna za uporabo tako na obrazu kot rokah.

Ne spreglejte:

bottom of page