top of page

V 10 dneh do pomlajene kože

Časi, ko je bilo za mladostno in čvrsto kožo treba k lepotnemu kirurgu, so mimo. Sodobno učinkovito orožje proti gubam se skriva v NIVEA ampulah! Intenzivna nega NIVEA Q10 POWER z najvišjo koncentracijo kreatina v liniji NIVEA Q10 kožo vidno učvrsti in ji znova vdahne energijo in življenje, v zgolj 10 dneh.

Kreatin – vrelec mladosti

Kreatin je naravno prisoten v človeški koži. Njegov namen je vzdrževanje naravnih funkcij kožnih celic, saj spodbuja tvorbo novih kolagenskih vlaken in posledično učvrsti povešeno tkivo. S staranjem naša koža proizvaja vse manj kreatina in se vse počasneje obnavlja.

Nova linija proti gubam NIVEA Q10 POWER s svojim velikim odmerkom kreatina in koencima Q10 okrepi kožo z njenimi lastnimi hranili in ji tako daje moč, da izravna primanjkljaje, povezane s starostjo. S pomočjo napredne formule se nastanek gub upočasni, obstoječe gube pa se zmanjšajo.

Intenzivna 10-dnevna nega NIVEA Q10 POWER: največja moč se skriva v ampulah!

Najvišja koncentracija kreatina izmed vseh obstoječih izdelkov iz linije NIVEA Q10 se skriva v praktičnih ampulah v visoko koncentrirani 10-dnevni negi NIVEA Q10 POWER.Vsebuje kar 5-krat več kreatina kot NIVEA Q10 POWER dnevna krema. Vidno zmanjšuje celo globoke gube, spodbuja naravno tvorbo kolagena v koži in izboljša tonus zrele kože. Za najboljše rezultate nanesite kapljico nege na predhodno očiščeno kožo zjutraj in zvečer pred nanosom dnevne ali nočne kreme NIVEA Q10 POWER. Lahka formula se v trenutku vpije v kožo in ne pušča mastnih sledi, kožo pa intenzivno navlaži in učvrsti. Rezultat: vidno bolj gladka in čvrstejša koža. Intenzivno nego ponovite na 1–2 meseca.

Ne spreglejte:

bottom of page