top of page

Zimska pravljica - ZNANI V NANI

V praznčnem decembru so na Glavnem trgu v lokalu Nana pripravili prav posebno dobrodelno dogajanje, ki je minilo v znamenju otroškega druženja in modne revije, na kateri so se predstavili trgovine Hervis, Kik, Luna, Princess, Avon in GGW. Z veliko modno revijo se je namreč zaključil dobrodelni projekt Znani v nani, kjer so vabljeni gostje iz športnega, glasbenega in estradnega sveta združili moči in cel teden stregli gostom za točilnim pultom. Dobrodelna akcija Študentske organizacije Alma Mater in Društva študentov medicine Maribor je več kot dokaz, da se tudi v Mariboru premikajo meje povezovanja.

NA MODNI REVIJI SO SODELOVALI:

Avonje vodilno svetovno podjetje v direktni prodaji kozmetičnih proizvodov. Poleg kozmetičnih proizvodov najdete v Avonovem katalogu tudi modne dodatke in nakit, ki ga predstavljamo tudi danes. Avon svojim članom omogoča naročanje preko spleta v udobju lastnega doma. Katalog izhaja vsake tri tedne in je Avonova trgovina. Avon je prisoten na vseh kontinentih, v več kot 100 državah po svetu in ima več kot 6 milijonov samostojnih predstavnic, imenovanih Avon Ladies. Avon je tudi danes prisoten tukaj z nami in pri njih si lahko danes priigrate lepe nagrade. Vse kar morate storiti je, da obiščete njihovi predstavnici, izpolnite kuponček in na koncu bomo izžrebali srečne nagrajenke.

ODSEV LEPOTE

Ne odlašajte in enostavno obiščete frizerski salon ODSEV LEPOTE, kjer vas bomo razvajali v sproščenem vzdušju s čarovnijo kvalitete, natančnosti in izvirnosti podkrepljene s strokovnim znanjem. Dajte si priložnost, da za vas poskrbi profesionalni tim in boste odsevali vaš popolni izgled. Najdete nas na Ruski ulici 9, 2000 Maribor, za brezplačno parkirišče je poskrbljeno.

HERVIS

V nadaljevanju se bodo finalistke predstavile v športnih oblačilih trgivine Hervis iz Europarka.

Hervis je trgovina za športna oblačila, obutev in opremo, ki ponuja široko izbiro športnih artiklov za tek, fitness, kolesarstvo, pohodništvo, kampiranje, alpsko smučanje in veliko drugih športnih področij. Hervis poleti in pozimi v poslovalnicah in spletni trgovini vsakemu športniku ponuja ravno tisto, kar potrebuje. Pri njih boste našli vrhunske blagovne znamke kot so: Salomon, Adidas, Under Armour, Nike, Asics, Under Armur in druge ter se podali na dogodivščine na prostem, kot v športnih dvoranah. Danes z nami trgovina Hervis iz Europarka.

Za čudovit izgled deklet je s svojo ekipo poskrbela priznana vizažistka in mojstrica filmske maske Mateja Naberšnik. Kontaktirate jo lahko na njeni spletni strani matejanabersnik.si

TRGOVINA KIK

V naslednjem izhodu vam bomo pokazali pisan izbor oblačil trgovine Kiki z Grajskega trga v Mariboru. Prva KiK trgovina je svoja vrata odprla leta 2007 v Murski Soboti, danes pa se podjetje KiK Slovenija ponaša s kar 52. poslovalnicami. Podjetje nudi preko 250 delovnih mest in skrbi za pozitivno energijo na delovnih mestih.

Podjetje KiK ponuja ženske, moške in otroške tekstilne izdelke, kakor tudi oblačila za dojenčke odlične kakovosti po ugodnih cenah. Poleg asortimana z oblačili je prav tako na voljo bogata izbira darilnih izdelkov, igrač, kozmetičnih izdelkov, modnih dodatkov ter dodatkov za dom. KiK je simbol za pravilno razmerje med kakovostjo in ceno. Vsak kupec se lahko za samo 30 Eurov obleče od glave do pet. KiK – odlična moda in dodatki po ugodnih cenah!

LUNA Europark in Grajski trg Maribor

V naslednjem izhodu se nam predstavljajo ženska oblačila trgovine Luna, ki se nahaja v nakupovalnem središču Europark, na Grajskem trgu 8 in na Ptuju. Nova trgovina na Grajskem trgu je nedavno odprla svoja vrata in v Luni boste dame našle različne kose modnih oblačil, od elegantnih, do poslovnih in casual. Njihovi kroji so udobni in nosljivi izdelani iz najkvalitetnejših materialov. Poigravanje s teksturo blaga in zanimivimi kroji izbrišejo dolgočasje poslovnega stila in ženskam omogočajo, da so zanimive in drugačne tudi ob formalnih prilikah. Z njihovim stilom boste tako originalne tudi v oblačilih za službo. V letošnji kolekciji pomlad poletje drage dame lahko izbirate med številnimi oblekami in stilsko dovršenimi kostimi. Zato se pogumno poigrajte z neobičajnimi vzorci in barvami - v tej sezoni vam je dovoljeno prav vse!Več o njihovi koleciji pa vam bodo z veseljem predstavili v njiho vi trgovini na Grajskem trgu ali Europarku, kjer boste zagotovo našle nekaj za vas.

GGW

Danes se nam predstavljajo tudi kreacije, ki se skrivajo pod novo blagovno znamko couture večernih obelk GGW.

Zgodba teh oblek je nadvse zanimiva, saj smo jih lahko videli že na številnih rdečih preprogah tako v Ameriki, kot tudi v Angliji. In sicer je svoje disajne po vsem svetu nosila mlada kreatorka Gordana Grandošek Whiddon, ki se je zdaj odločila da ponuditi mistične in drzne zapeljive obleke vsem samozavestnim ženskam. GGW so obleke s katerimi se boste počutile kot na rdeči preprogi, lahkotne in dih jemajoče. Nekaj več o novih oblekah najdete tudi na facebook strani pod GGW.

Z nami je danes tudi trgovina Princes. Trgovina, ki že od leta 2007 skrbi za popolno obutev. In tudi naši modeli vam danes predstavljajo različne čevlje za vsak okus. Dovolite mi, da vas pobabim tudi v spletno trgovino Princess-shop.si,ki je z vami že od leta 2010, kot ena izmed prvih specializiranih spletnih trgovin z modno žensko obutvijo v Sloveniji.

Trgovina Princess, kjer boste zagotovo našli nekaj za vaš okus!

Ne spreglejte:

bottom of page