top of page

Božično obdarovanje! 1.del!

Čas praznikov in čas obdarovanj! Že danes z Božičkom podarjava prva darilca!

Vsi te dneve hitimo z mislijo, kaj vse naš še čaka do konca leta. Če vas skrbi, kakšna darilca izbrati za letošnje leto, ali če vas skrbi, da pod vašo jelko ne bo nobenga, so le te zdaj odveč. Odločila sem se, da bom za nekaj darilc pod vašo smrekico poskrbela tudi sama. Prav tako pa vam bom predstavila nekaj idej, s katerimi lahko razveselite tudi vaše najbližje!

Vse kar morate storti je, da mi na moj elektronski naslov margan.mihaela@gmail.com do 7.12.2018 pošljete e-mail z izborom darilca, ki bi ga imeli. Jaz pa bom med vsemi za vsako darilce izžrebala nagrajenca, ki bo potem na svoj naslov prejel prav to kar si je zaželel.

Foto: Aleš Kocbek

Naj bodo prazniki nekaj posebnega!

AVON – Nova dišava s podpisom Kenza Tekade!

Vsak dan je prazna stran. Napolni jo z barvami.

V letošnjem letu je podjetje Avon napovedalo že drugo sodelovanje s priznanim oblikovalcem Kenzom Tekado. Kenzo je ustvaril dišavo Avon Life Colour, kot nadaljevanje prvotnega sodelovanja iz leta 2016. Takrat je izšla dišava Avon life in je po začetku prodaje zabeležila najvišjo prodajo za dišavo. Izjemen uspeh so nadgradili in tako je letos prišla v Avonov katalog še dišava Avon Life Colour.

Kenzo je eden prvih japonskih modnih oblikovalcev, ki so uspeli v pariški modni industriji in njegov sloves je zagotovo neponovljiv. "Eden od mojih največjih navdihov je bila vedno moč barv, ki so univerzalni jezik, ki ga večina nas instinktivno razume in ima velik vpliv na to, kako se počutimo," pravi Kenzo Takada. "Svet je napolnjen z barvami in to čudovito sodelovanje z Avonom mi je omogočilo, da v miru zajamemo živahen duh pozitivnosti, ki je znotraj vsega nas. Dišava daje živahno, veselo energijo, ki jo potrebujemo iz dneva v dan!«

Božiček z Mišo podarja moško in žensko dišavo. Za darilce piši na moj elektronski naslov margan.mihaela@gmail.com do 7.12.2018

NIVEA

Vsak moški potrebuje dobro nego in zato sem našla nabor, ki vas bo več kot navdušil.

Za vas imam kar tri darilca:

Gel za čiščenje obraza NIVEA MEN Deepza moške globinsko očisti vašo kožo in brado ter spere nečistoče in olja ne da bi izsušil kožo. Inovativna formula z aktivnim ogljem temeljito odstrani odvečno olje in druge nečistoče, da brada ostane čista in koža sveža.

· Na koži pusti dolgotrajen občutek svežine.

· Temeljito očisti kožo in brado.

· Odstrani nečistoče in odvečno olje.

· Ščiti kožo pred izsušitvijo.

NIVEA MEN Deep Revitalizing šampon zamoške za vrhunsko in temeljito čiščenje las z delci aktivnega oglja. Za izjemen občutek ugodja in čistosti. Nega, ki poskrbi, da lasje ostanejo zdravi.

· Izpere vse nečistoče iz vaših las.

· Učinkovito očisti ostanke izdelkov z las.

· Izpere vse nečistoče iz vaših las.

·

Gel za britje NIVEA MEN Deepza moške pripravi dlake na britje in omogoči popolno drsenje britvice po koži, za optimalno britje. Hkrati ščiti kožo pred draženjem in za seboj pusti dolgotrajen občutek svežine. Inovativna formula z aktivnim ogljem med uporabo spremeni barvo iz črne v belo in deluje antibakterijsko.

· Na koži pusti dolgotrajen občutek svežine.

· Deluje kot zaščitni sloj med britjem.

· Pripravi dlake na britje in zaščiti kožo.

Božiček z Mišo podarja tri izdelke za moške. Za darilce piši na moj elektronski naslov margan.mihaela@gmail.com do 7.12.2018

LISCA

Wintertime Cheek by Lisca in Lisca Men – zimska igrivost za oba

Zimsko razvajanje je zagotovo nekaj, na kar čakamo vse leto. Majhne pozornosti nam polepšajo turobne zimske dni – presenetite sebe in njega s simpatičnimi prazničnimi hlačkami, v katerih bosta popoln par. Igriv zimski potisk na moških boksaricah in ženskih panty hlačkah bo pričaral praznično vzdušje, za nagajivosti pa bosta imela gotova sama dovolj idej. Hlačke so lahko simpatično darilo, v prodajalni Lisca pa vam jih bodo tudi lično zapakirali.

Več o izdelkih najdete na spletni strani: https://www.lisca.si

Božiček z Mišo podarja moške in ženske spodnjice. Za darilce piši na moj elektronski naslov margan.mihaela@gmail.com do 7.12.2018

KOCBEK

Darilni komplet z bučnim oljem

Oljarna Kocbek se ponaša z dolgoletno družinsko tradicijo pridelave bučnega olja, ki sega v leto 1929. Ded Alojz Kocbek je svoje znanje in izkušnje je prenašal iz roda v rod, vsaka generacija pa je dodala nekaj svojega. Izkušnje in zahteve trga so vzrok, da vam danes lahko nudimo najbolj čista, kakovostna in naravna olja, narejena na stari – tradicionalni strojni opremi iz izbranih semen, ki jih za nas pridelajo lokalni kmetje in so dozorela na poljih še neokrnjene narave. Naša posebnost so hladno stiskana olja, predvsem hladno stiskano bučno olje. Prepoznavni pa smo tudi po izbranem darilnem programu, ki vsebuje našo paleto izdelkov. Najdete nas na Stari Gori 1, Sveti Jurij ob Ščavnici (avtocesta Maribor – Lendava izvoz Sveti Jurij ob Ščavnici)

Več o izdelkih najdete na spletni strani: www.kocbek1929.com

Božiček z Mišo podarja čudovit darilni komplet. Za darilce piši na moj elektronski naslov margan.mihaela@gmail.com do 7.12.2018

MLADINSKA KNJIGA

Dr. Kenan Crnkić: Pazi, katerega volka hraniš

Knjiga o življenju in sreči avtorja uspešnice 7 skrivnosti uspeha

»Sreča je redka stvar, ki se pomnoži, ko jo delimo.«

Umrl boš.

Začni živeti.

Danes je lahko zadnji ali prvi dan tvojega življenja.

To so prve tri misli iz nove knjige Pazi, katerega volka hraniš 41-letnega Sarajevčana Kenana Crnkića. Karizmatičen gospod in izjemen človek je pri 35 letih doživel hudo bolezen in klinično smrt, kar mu je precej spremenilo pogled na življenje in delo. Prej je bil podjetnik in profesor, potem pa je naredil licenco za trenerja in se odločil, da bo, poleg tega da pomaga ljudem, napisal tudi 3 knjige. Prva, 7 skrivnosti uspeha, je v slovenščini izšla pomladi, druga, Pazi, katerega volka hraniš, je sedaj pred nami. Kenan je odličen motivator in predavatelj, ki akademsko pridobljeno znanje spretno uporablja za zelo preprosto razlago konceptov, ki pripomorejo k boljšemu, srečnejšemu in uspešnejšemu življenju.

Kenan Crnkić je avtor velike uspešnice 7 skrivnosti uspeha, ki je kot praktični vodnik k uspehu povzročila svojevrstno senzacijo, v Bosni podrla vse prodajne rekorde in se takoj po izidu zavihtela na vrh lestvic najbolje prodajanih knjig. Že v prvem letu je doživela neverjetnih deset ponatisov in prevode v nekaj drugih jezikov. V slovenščini je izšla spomladi 2018.

O Crnkiću, njegovem delu in dejavnostih več izvemo na uradni spletni strani http://drcrnkic.org/ ali na družbenih omrežjih, na katerih njegove brezplačne bloge in motivacijske vsebine spremlja in komentira več kot dvesto tisoč ljudi z vsega sveta.

Pazi, katerega volka hraniš je njegova druga knjiga. Napisana je v prepoznavnem slogu, v preprostem jeziku in je polna pozitivnih in koristnih nasvetov, ki bralca spodbujajo, da jo prebere na dušek in da se vedno znova z zadovoljstvom vrača k njej. Poglavja se začenjajo z nenavadnimi zgodbami, ki si jih zlahka zapomnimo, pripoved pa teče naprej vse do zanimivega konca, ki nas še dolgo po branju sili k razmišljanju.

Božiček z Mišo podarja knjigo Pazi, katerega volka hraniš. Za darilce piši na moj elektronski naslov margan.mihaela@gmail.com do 7.12.2018

Ne spreglejte:

bottom of page