top of page

Zimska pravljica!

KDAJ: sobota 1.december 2018 od 17.ure dalje

KJE: Glavni trg – lokal NANA


Agencija Glammodels in priljubljen lokal Nana bosta znova poskrbela, da se bo modna zgodba poletnega vzdušja ovila v čudovite tančice zimske pravljice.

Po odličnem odzivu naših dogodkov, ki smo jih izpeljali v lanskem in letošnjem letu znova pripravljamo modno zgodbo, ki se bo odvila ob prihodu božičnega časa..

V soboto 1.decembra 2018 se bo na Glavnem trgu pred lokalom NANA odvijalo prav posebno dogajanje, ki bo v znamenju otroškega druženja, pravljic in čarobnih bitij. Manjkalo ne bo vonja po cimetu, vročem čaju in vroči čokoladi, poseben čar pa bodo svetlobni efekti, ki jih bodo pričarala čarobna bitja in vile na modni pisti.


PROGRAM:

  • Ob 17.uri bo za najmlajše pester program, ki ga bo skozi dogajanje popeljala čarobna vila. Skozi pravljice bodo najmlajši lahko peli in poplesavali in se prelevili v male junake, ki bodo nastopili na modni pisti.

  • Ob 19.uri pa se bodo po modni pisti sprehodili mični modeli, ki bodo predstavili prav posebne zimske trende.

»ZNANI V NANI«

Da pa bo dan več kot popoln pa bomo poskrbeli še s prav posebno dobrodelno noto. Zimska pravljica bo namreč od 26.11. do 1.12.2018 v znamenju dobrodelnega projekta »ZNANI V NANI«, kjer bo moč spremljati znane obraze, kako se bodo spretno vrteli za točilnim pultom in stregli gostom. Izkupiček njihovega dnevnega honorarja in napitnine bo v celoti namenjen deklici Ani z neurološkimi potrebami.


Naši dogodki so odlično medijsko podprti in z nami sodelujejo lepotice z laskavimi naslovi, ki bodo tudi tokrat del velike modne zgodbe, kot tudi nekatere kandidatke projekta MISS SLOVENIJE. Za vas smo izdelali edinstveno ponudbo za modno revijo, na samem dogodku v upanju, da se nam boste pridružili in z našim dogajanjem popestrili začetek prazničnega decembra!

Ne spreglejte:

bottom of page