top of page

Drugo leto v znamenju prestiža!

Zima se še niti ni začela, ko mene že vleče na morje. In kot nalašč je ravno te dni prišla v javnost novica o nautičnem sejmu Nautica Marina Portorož, ki bo leta 2019 znova navdušil ljubitelje morja!

Prihodnje leto bo v znamenju prenovljenega sejma Nautica Marina Portorož, ki se bo predstavil z bogatim vsebinskim navtičnim programom, pestrim dogajanjem, glasbenim festivalom, številnimi modnimi šovi in virtualno sliko, ki bo prišla do vsakega gosta neposredno, tudi če le-ta na dogodku ne bo prisoten.

Neprimerljiv, mogočen, bogat, drzen, privlačen … tak bo sejem

Nautica Marina Portorož 2019!

Pravi spomladanski spektakel bo kolaž najrazličnejših atraktivnih dogodkov, ki vas bodo potegnili v svoj vrtinec z nepredstavljivo močjo. Želeli si boste, da mu enostavno ne bo konca!

Vsak dan med 10. in 18. uro, v soboto celo do 20. ure, vas bosta impresionirala in popolnoma prevzela prestiž in izjemnost najnovejših plovil, uživali boste v pogledu na lepe ženske in zapeljive modne kose ter drag nakit. Preprosto navdušila vas bosta elegantnost in športnost predstavljenih vozil – doživeli in izkusili boste lahko torej pravi svet navtike.

Razstavljavci in obiskovalci si bodo lahko ogledali različne premiere motornih ladij, jaht, čolnov, gumenjakov, različnih jadrnic, posebnih športnih inovativnih plovil in različnih plavajočih bivalnih hiš, ki postajajo nov trend v Jadranskem morju. Prav tako bo razstavljena dopolnilna navtična oprema svetovno znanih proizvajalcev, predstavljena pa bodo tudi različna športna navtična oblačila ter oprema za vodne športe in prosti čas.

Pokrite razstavne površine, namenjene navtičnemu programu, se bodo v primerjavi s preteklimi leti še povečale. Tako bodo lahko razstavljavci in obiskovalci predstavili, ter videli veliko več.

Moda, lepota in prestiž

Nautica Marina Portorož vas bo prihodnje leto prevzela tako s ponudbo luksuznih plovil kot tudi s prenovljenim programom obsejemskega dogajanja. Spremljali boste lahko izjemnost najnovejših plovil in luksuznih motornih vozil, opazovali boste lahko lepoto manekenk na modnih brveh in zapeljive modne kose, bogat nakit in prestižne blagovne znamke, ki se bodo predstavile slovenski in mednarodni javnosti.

Bogat spremljevalni program bo letos obogatil dogajanje ob slovenskem morju, kjer ob prestižnih izdelkih ne bo manjkalo izbrane glasbe in različnih šovov.

Nautica Marina Portorož, International boat, beauty and luxury show se bo odvijal od četrtka, 16. maja, do nedelje, 19. maja 2019, v Marini Portorož.

No jaz se že veselim!

Ne spreglejte:

bottom of page