top of page

Jupi, ni me več strah!

Saj poznate tisto, ko pripravljaš kosilo in se urežeš v prst. Na enkrat se pojavi bel obliž, ki ne izgleda niti lepo niti prijetno (smeh). Predstavljajte si mene, z belim obližem na roki, ko vodim kakšno prireditev. Nič kaj prijetno. Ampak na srečo me je Hansaplast zdaj nekoliko pomiril. Izdali so namreč novo linijo vzorčastih obližev, ki so lahko zanimiv modni dodatek. No če odmislim, da se pred tem seveda urežeš.

Hansaplast je na police postavil omejeno linijo obližev Don’t worry, be happy! Gre za linijo vzorčastih obližev, ki pristajajo modno ozaveščeni generaciji in tistim, ki opravljajo poklice, kjer morajo biti poškodbe vidne, v restavracijah, barih in zdravstvenih ustanovah.

Zanesljiva zaščita ran

Ne pozabite, da poleg vzorčkov in barv ta omejena serija nudi zanesljivo zaščito ran, s katero se odlikuje Hansaplast. Vzorčke in barve lahko varno in brez bolečin odstranite. Prožni material je vodoodporen in ščiti rano pred umazanijo.

Super živahni obliži so izjemno zabavni. Izberite barvo, ki ustreza vašemu trenutnemu razpoloženju – na voljo vam je cela mavrica!

Kako pogosto je treba zamenjati obliž?

Običajno je priporočljivo, da iz higienskih razlogov standardno oblogo za prvo pomoč zamenjate vsak dan. Nekatere bolj izpopolnjene obliže, kot je obliž za hitro celjenje, ki zagotavlja vlažne pogoje za celjenje rane, pa je bolje pustiti na poškodovanem mestu do dva dni ali celo več, da ne prekinete procesa celjenja.

Ne spreglejte:

bottom of page