top of page

Moja prva krema za dojenčke: prva nega od prvega dne

Le kaj je lepšega kot novo življenje? Od trenutka, ko priveka na svet drobceno bitje, je nekaj časa vse prvič. To prvo obdobje življenja je zagotovo najbolj nežno in skrbno, tako nežna naj bo tudi prva nega.

Prvi dan življenja

To je dan, ko se vse začne. Majhno bitjece se rodi v svet, kjer ga pričakajo mama, oče ter vsi in vse, kar ugleda in začuti prvič. Prvič zajoka, prvič začuti dotik svojih staršev. Trenutki, ki jih starši nikoli ne pozabijo, otroku pa že vse od prvega dne začno oblikovati pogled na svet.

Raziskave so pokazale, da je dotik najbolj razvit otrokov čut ob rojstvu in ravno s pomočjo dotikov dojenček na začetku najintenzivneje spoznava svojo okolico. Trenutek, ko se prvič dotakneta koži matere in otroka, sproži serijo reakcij, ki pomagajo med njima soustvariti poseben odnos. Lahko bi rekli, da prvi dotik ustvari ljubezen.

Dotik, ki tolaži, ljubi in neguje

Minevajo meseci in nežni dotiki staršev ostajajo otrokova največja tolažba in dokaz ljubezni. Ravno za to občutljivo obdobje je NIVEA ustvarila univerzalno kremoMoja prva krema za dojenčke NIVEA Baby,da lahko starša od čisto prvega trenutka skrbita za nežno dojenčkovo kožo. Kajti malček ne potrebuje le nežnih dotikov, temveč tudi nežno nego kože, vse od mehkih stopal do ljubkega obraza.

Moja prva krema za dojenčke NIVEA Baby ima povsem lahko teksturo in negovalno formulo brez mineralnih olj, parabenov, alkohola in barvil. Ščiti dojenčkovo kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi in vzdržuje tudi njeno naravno zaščito. Primerna je za obraz, telo in ritko – kjerkoli jo vaš dojenček potrebuje. Tako se lahko odpravite kamorkoli z eno samo kremo, ki poskrbi za vsa področja občutljive dojenčkove kože. Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

Moja prva krema za dojenčke NIVEA Baby

Ščiti in navlaži dojenčkovo kožo ter ohranja njeno naravno ravnovesje. Zaradi lahke teksture se hitro vpije in poskrbi za dolgotrajno navlaženo kožo. Vsebuje prilagojeno formulo NIVEA Baby Soft, ki ne vsebuje mineralnega olja, zato je primerna za občutljivo dojenčkovo kožo od prvega dne. Obogatena je z dragocenim naravnim sončničnim in mandljevim oljem. Prepoznali jo boste po značilni in nadvse priljubljeni NIVEA pločevinasti embalaži.

Ne spreglejte:

bottom of page