top of page

Priljubeljene CC kreme


Priznam: nisem ljubitelj vsakodnevne uporabve pudrov in ličil. Vse kar pa uporabljam vsaki dan pa je CC krema! In to ne vsaka! Zame je zadnji dve leti must havel CC krema od Eucerina. Zakaj? Preberite spodaj!


Drobne linije, gube, izguba volumna in izguba sijaja so zunanji znaki sprememb, ki se odvijajo v plasteh kože. S staranjem struktura naše kože oslabi: tvori se manj celic, obstoječe celice se skrčijo in tvorba sebuma se zmanjša. Posledica tega je, da so zunanje plasti kože bolj nagnjene k suhosti in hrapavosti. Koža postane tudi tanjša, občutljivejša za UV-svetlobo in manj učinkovita pri samozdravljenju.

CC kreme nudijo izboljšanje polti (Complexion Correction).

Eucerin Hyaluron-Filler ponuja več kot zgolj korekcijo, poskrbi namreč za najboljšo nego proti gubam in obenem najboljše izboljšanje polti. Vsebuje aktivne sestavine, ki so dokazano učinkovite proti gubam in izgubi sijaja:


Od 25. leta naprej se količina kolagena vsako leto zmanjša za en odstotek


Količina snovi, ki so kožo ohranjale čvrsto, gladko in mladostno – kolagen, elastin in hialuronska kislina – sčasoma začne upadati. Vsebnost kolagena, enega izmed gradnikov naše kože, se od 25. leta starosti vsako leto zmanjša za en odstotek. Sposobnost kože za vezanje vode se zmanjša, prožnost oslabi in začnejo nastajati gube. S staranjem se spremeni tudi količina melanina v naši koži in način njegove razporeditve. Koža je videti manj sijoča in enakomerna polt, ki jo povezujemo z mladostno kožo, postane pusta in se zdi neenotna.


Vendar pa je staranje kože več kot le genetika. Na hitrost staranja naše kože vpliva tudi izbrani življenjski slog: izpostavljenost soncu, onesnaženje, kajenje, prehrana in nega kože lahko prispevajo svoj delež k prezgodnjemu staranju kože.

Ne spreglejte:

bottom of page