top of page

Nega kože v času zime!

Gladka, zdrava koža nam daje občutek ugodja. Če postane razpokana in suha, je lahko načeta tudi naša samozavest. Stisk suhe, hrapave roke z raztrgano obnohtno kožico izgubi svojo privlačnost, in če imamo suhe in razpokane pete, se zagotovo ne bomo odločili obuti svojih najljubših sandal. Eucerin Aquaphor obnovitveno mazilo pomaga obnoviti poškodovana območja kože in zagotovi olajšanje, ki ga tako zelo potrebujemo.

Foto: Natalija Jelušič Babič


Tako pri razpokanih petah in suhi obnohtni kožici kot pri negi po manjših opeklinah in površinskih ranah nam je lahko v pomoč Eucerin Aquaphor obnovitveno mazilo,ki zgladi, navlaži in obnovi poškodovano kožo.Eucerin Aquaphor obnovitveno mazilo zaščiti kožo, tako da ustvari zračno zaščitno pregrado, skozi katero lahko prehajajo kisik in vodni hlapi, kar koži omogoča, da »diha« in okrepi svojo naravno funkcijo bariere. Zaradi te zaščitne pregrade je proces regeneracije kože hitrejši.

Klinično dokazana novost, izdelek Aquaphor, na koži tvori delno okluzivno zaščitno bariero, ki spodbuja naravni prenos vodne pare in kisika v kožo in iz nje, kar koži omogoča, da »diha«, in okrepi njeno naravno funkcijo bariere. Glicerin v formuli je učinkovita vlažilna sestavina, ki privlači vodo in jo pomaga zadržati v koži. Deluje skupaj s pantenolom, ki pomaga pospešiti regeneracijo in obnovitev kože, obenem pa jo tudi vlaži.


Pravilna uporaba:

  • Nanesite na prizadeta območja tolikokrat, kot je potrebno, in nežno vmasirajte v problematične predele kože, kot so kolena, komolci, razpokani členki, obnohtna kožica ali razpokane pete.

  • Količina izdelka v velikosti majhne konice prsta običajno zadošča za obe roki. Količina izdelka v velikosti srednje velike konice prsta zadostuje za problematična območja na dojenčkovi koži, nekoliko večja količina pa je idealna za posamezno stopalo.

  • Vmasirajte v kožo s konicami prstov. Mazilo se enostavno razmaže, ko se segreje.

  • Ne uporabljajte na odprtih, krvavečih ali mokrih ranah. Počakajte, da se epitelizacija kože konča, šele nato uporabite izdelek.

RAZPOKANA, SUHA KOŽA

Z redno uporabo Eucerin Aquaphor obnovitvenega mazila ohranimo kolena in komolce navlažene in zaščitene pred suhostjo.


SUHE ROKE IN OBNOHTNA KOŽICA

Ali trpite zaradi suhih rok in obnohtne kožice? Eucerin Aquaphor obnovitveno mazilo obnovi razpokane roke in obnohtno kožico.


RAZPOKANE PETE IN STOPALA

Stopala so pogosto izpostavljena pritisku in trenju, ki ga povzročajo trde površine ali neustrezna obutev. Eucerin Aquaphor obnovi razpokane pete in poskrbi za gladka in navlažena stopala v vseh letnih časih.


NEGA KOŽE PRI MANJŠIH OPEKLINAH

Mazilo se uporablja za dolgotrajno nego majhnih površinskih opeklin.


OBČUTLJIVA KOŽA DOJENČKOV

Mamice to nežno in učinkovito mazilo za nego kože uporabljajo za pomoč pri obnovitvi kože na suhih licih in predelu plenic svojih otrok. Koža vašega dojenčka bo tako navlažena in mehka.


OSKRBA RAN

Izdelek dermatološko dokazano pospeši proces obnavljanja zaceljenih ran, ne sme pa se uporabljati na odprtih, vlažnih ali krvavečih ranah. Če imate odprto rano, ki se celi dlje časa kot običajno, se posvetujte z zdravnikom.

.

PO DERMATOLOŠKIH POSTOPKIH

Eucerin Aquaphor pospeši regeneracijo kože po kemičnem pilingu ali laserskem posegu. Uporabite ga šele, ko se ustvari novo tkivo (ne na odprtih ranah). Če ste v dvomih, se posvetujte z dermatologom.


MRAZ IN VETER

Učinkovita nega kože je lahko koristna za zaščito kože v mrzlih in vetrovnih zimskih dneh.

Ne spreglejte:

bottom of page