top of page

Pravljica za lahko noč je najlepše darilo!

Otroci potrebujejo naš čas, ljubečo nego in pozornost bolj kot še tako veliko in drago darilo. S tem, ko se jim posvečamo, jim povemo, kako radi jih imamo. Zdaj jim to lahko poveste z novo, že četrto pravljično izdajo univerzalne kreme NIVEA.


Zvečer, ko se svet umiri, ko se prižgejo luči in so zobki skrtačeni, pride tisti prav poseben čas. Čas, ko na nežno otroško kožo nanesemo čarobno univerzalno kremo NIVEA. Tisto, v modrem pločevinastem lončku, ki nas s svojim legendarnim vonjem spominja na otroštvo. In pride čas, ko se malčki in starši po dolgem dnevu stisnejo pod odejo in vzamejo v roke pravljice. Te malčka popeljejo v svet pravljičnih junakov ter v sladek spanec. NIVEA to lepo večerno rutino že četrto leto bogati s pravljično izdajo univerzalne kreme NIVEA in štirimi novimi NIVEA pravljicami.


Štiri nove zgodbe z dobro znanimi junaki!


V novih pustolovščinah se dobro znani junaki Mija, Luka, Mala vila in Zajec podajajo na izlet z ladjo, rešujejo račko, ustvarjajo mavrico in ugotavljajo, kako ustaviti kolcanje. Vsekakor zahtevna naloga. Pri tem nikoli ne pozabijo na nego z univerzalno kremo NIVEA, ki zaščiti občutljivo otroško kožo.


Avtorja čarobnih zgodb NIVEA sta pisec otroške literature Udo Weigeltin ilustratorka Joelle Tourlonias. Pravljice so na voljo kot knjižice ali pa jim skupaj z malčki prisluhnite na spletni strani: www.nivea.si/nivea-novosti/poslusajte-nivea-pravljice.


Vsak dan je lahko pravljičen s posebno izdajo univerzalne kreme NIVEA z ilustracijami pravljičnih junakov Mije, Luka, Zajca in Male vile. V pločevinki se skriva univerzalna vlažilna krema NIVEA za vse tipe kože, otroke in odrasle v vseh letnih časih. Kožo navlaži in jo zaščiti. Idealna je za vsakodnevno nego.


Vsebina novih pravljičnih dogodivščin NIVEA


Luka in Mija gresta na izlet z ladjo


Luka in Mija na deževen dan zgibata ladjice iz papirja. Po nekaj poskusih Miji le uspe: »To je super!« vzklikne. Ko se odločita, da ladjico preizkusita, se čisto navadna luža spremeni v pravo morje in pustolovščina se lahko začne.Mija, Mala vila in mavrica


Mija se igra v svoji sobi, ker zunaj dežuje. Ravno ko se odloča, ali bi šla ven skakat po lužah, na njeno okno potrka Mala vila. Skupaj odkrijeta, kako tudi na deževen dan pričarati mavrico.


Zajcu se kolca

Lep sončen dan je in Zajec je ves vznemirjen. »Igrajmo se!« vzklikne. »Pojdimo na vrt! Ali pa se žogajmo? Ali pa bi raje ostali notri? Ali – hik!« Zajec in Luka ugotovita, da se tudi zajcem kolca in da se te nadloge sploh ni lahko znebiti. Ugotovite, kako jima na koncu le uspe.


Mija in Zajec rešita račko


Mija in Zajec se igrata skrivalnice. Najprej stečeta k mami, da jima da kanček kreme na konico njunih noskov. In že se odpravita na vrt! Tam Zajca preseneti nenavaden zvok: »Ga-ga!« Igra skrivalnic se kmalu prelevi v napeto igro reševanja s srečnim koncem.

Ne spreglejte:

bottom of page