top of page

MOL po novem še v Kranju!

Podjetje MOL Slovenija d.o.o. nadaljuje s svojim strateškim razvojem in nadaljnjo širitvijo maloprodajne mreže. Svoja vrata je odpirl že 47. bencinski servis MOL v Sloveniji, tokrat prvič v Kranju. Bencinski servis bo svojim strankam poleg goriv vrhunske kakovosti MOL EVO nudil tudi celovito Fresh Corner ponudbo svežih jedi in odlične kave, trgovski del s široko paleto izdelkov in prijeten ambient Fresh Corner bara za udoben počitek na poti. Ponudbo za jeklene konjičke pa dopolnjujejo tudi avtomatska avtopralnica, visoko kakovostna olja in maziva lastne blagovne znamke ter možnost polnjenja utekočinjenega naftnega plina oziroma avtoplina, na lokaciji pa je na razpolago tudi hitra polnilna postaja za električna vozila (50 kW, AC/DC).

Bencinski servis MOL Kranj na Cesti Boštjana Hladnika 4, svojim gostom na 3.643 m2 nudi prijeten postanek na njihovih poteh. Na bencinskih servisih MOL veliko pozornosti posvečajo zadovoljstvu strank. Prijazna postrežba in visoko kakovostni proizvodi, med najpomembnejšimi goriva razvita v Skupini MOL, so gotovo razlog za zvestobo strank. Goriva MOL EVO odlikuje izjemna moč čiščenja motorjev in ohranjanja čistosti motorjev.


Bencinski servis MOL Kranj bo med tednom odprt od 06:00 do 22:00, ob nedeljah in praznikih pa od 08:00 do 20:00. Za dobro počutje na novem prodajnem mestu MOL bo skrbela tudi odlična ekipa sodelavcev, ki bo gostom na voljo s svojo strokovnostjo in prijaznostjo ter bogata Fresh Corner ponudba okusnih sveže pripravljenih jedi in odlične kave.

Ne spreglejte:

bottom of page