top of page

Moja izbira!

Pri CC kremah sem imela že kar nekaj izkušnej. Glede na mojo naravo dela, lepotne vode in vse, kar je s tem povezano, je bil moj obraz včasih nenehno izpostavljen številnim ličilom. Tisti, ki me danes poznajo vedo, da se jim v velikem krogu izogibam, ne izogibam pa se temu, da poskrbim za svoj obraz s pravilno nego. In zadnji dne leti sem zagovornica dobrih krem. Sem pa zagotovo sodi tudi CC krema, ki si jo nanesem zjutraj na čist obraz. CC krema mi nadomesti uporabo težkega pudra in skozi dan nudi veliko svežine. Eucerinova Hyaluron-Filler CC krema pa poskrbi še zanego proti gubicam.


Drobne linije, gube, izguba volumna in izguba sijaja so zunanji znaki sprememb, ki se odvijajo v plasteh kože. S staranjem struktura naše kože oslabi: tvori se manj celic, obstoječe celice se skrčijo in tvorba sebuma se zmanjša. Posledica tega je, da so zunanje plasti kože bolj nagnjene k suhosti in hrapavosti. Koža postane tudi tanjša, občutljivejša za UV-svetlobo in manj učinkovita pri samozdravljenju.


CC kreme nudijo izboljšanje polti (Complexion Correction). Eucerin Hyaluron-Filler ponuja več kot zgolj korekcijo, poskrbi namreč za najboljšo nego proti gubam in obenem najboljše izboljšanje polti. Vsebuje aktivne sestavine, ki so dokazano učinkovite proti gubam in izgubi sijaja.


Količina snovi, ki so kožo ohranjale čvrsto, gladko in mladostno – kolagen, elastin in hialuronska kislina – sčasoma začne upadati. Vsebnost kolagena, enega izmed gradnikov naše kože, se od 25. leta starosti vsako leto zmanjša za en odstotek. Sposobnost kože za vezanje vode se zmanjša, prožnost oslabi in začnejo nastajati gube. S staranjem se spremeni tudi količina melanina v naši koži in način njegove razporeditve. Koža je videti manj sijoča in enakomerna polt, ki jo povezujemo z mladostno kožo, postane pusta in se zdi neenotna.


Vendar pa je staranje kože več kot le genetika. Na hitrost staranja naše kože vpliva tudi izbrani življenjski slog: izpostavljenost soncu, onesnaženje, kajenje, prehrana in nega kože lahko prispevajo svoj delež k prezgodnjemu staranju kože.


Ključne sestavine v Eucerin Hyaluron-Filler CC kremi


CC kreme nudijo izboljšanje polti (Complexion Correction). Eucerin Hyaluron-Filler ponuja več kot zgolj korekcijo, poskrbi namreč za najboljšo nego proti gubam in obenem najboljše izboljšanje polti. Vsebuje aktivne sestavine, ki so dokazano učinkovite proti gubam in izgubi sijaja:


HIALURONSKA KISLINA

Hialuronska kislina je snov, ki jo naravno tvorijo kožne celice. Ena od njenih glavnih funkcij je zadrževanje vlage: en gram hialuronske kisline lahko veže do 1000-krat toliko vode. S staranjem naravna sposobnost kože za tvorbo hialuronske kisline upada in pojavijo se gube, obstoječe pa se poglobijo.


GLICIN SAPONIN

Bioaktivni glicin saponin, pridobljen iz soje, stimulira naravno tvorbo hialuronske kisline v koži in tako navlaži kožo, zgladi gube od znotraj in upočasni nastajanje novih linij in gub.


ZF 15 IN UVA-ZAŠČITA

Ščiti kožo pred prezgodnjim staranjem zaradi sonca.

Ne spreglejte:

bottom of page