top of page

Uauuu, užitek v čipki!

Lisca Selection za jesen in zimo 2018


Vsaj tu in tam si vsaka ženska vzame trenutek zase, ki ga nameni neomejenemu razvajanju. Ko si reče, da si zasluži le najboljše - da si zasluži brezkompromisni užitek, razkošje in navdihujoče komplimente. Kolekcija perila Lisca Selection za jesen-zimo 2018je ustvarjena za te trenutke - s poudarkom na čutnosti in razkošju ženskih oblin.

Prosojna čipka, skozi katero se sluti gola koža, mreža, satenastapletenina, okrasne elastike in trakovi, ki poudarjajo seksapil - modeli, oblikovani brez nepotrebnih šivov, a s poudarkom na čutnosti. Plišastaaplikacija, prosojni plise, kristali Swarovski- žametno razkošje, ki še poudarja toplino in polnost ženskih oblin. Prefinjeno vezenje, stilizirani motiv cvetja, nežna prosojna čipka, okrasek s kristali- modeli za sodobne hedonistke, ki želijo romantično udobje. Ekstravagantni in trendovski modeli - balkonet bustier, lahkotni prosojni modrčki z oporo, visoke brazil hlačke, opazen pas za nogavice - bodo prepričali najzahtevnejše modne navdušenke, preizkušene kroje pa bo tudi v sezoni jesen-zima 2018 mogoče izbirati od A do E košarice.

Kolekcija perila Lisca Selectionjesen-zima 2018 bo poleg črne zažarela v petrolej zeleni in ciklamno pink barvi, uporabno pa jo dopolnjujejo tudi seksi modeli spalnega programain vrhnjih oblačil. Lisca Selection jesen-zima 2018 - ustvarjena za ženstvene užitke.


Tags:

Ne spreglejte:

bottom of page