Uauuu, užitek v čipki!

August 31, 2018

Lisca Selection za jesen in zimo 2018

 

Vsaj tu in tam si vsaka ženska vzame trenutek zase, ki ga nameni neomejenemu razvajanju. Ko si reče, da si zasluži le najboljše - da si zasluži brezkompromisni užitek, razkošje in navdihujoče komplimente. Kolekcija perila Lisca Selection za jesen-zimo 2018je ustvarjena za te trenutke - s poudarkom na čutnosti in razkošju ženskih oblin.

 

Prosojna čipka, skozi katero se sluti gola koža, mreža, satenastapletenina, okrasne elastike in trakovi, ki poudarjajo seksapil - modeli, oblikovani brez nepotrebnih šivov, a s poudarkom na čutnosti. Plišastaaplikacija, prosojni plise, kristali Swarovski- žametno razkošje, ki še poudarja toplino in polnost ženskih oblin. Prefinjeno vezenje, stilizirani motiv cvetja, nežna prosojna čipka, okrasek s kristali- modeli za sodobne hedonistke, ki želijo romantično udobje. Ekstravagantni in trendovski modeli - balkonet bustier, lahkotni prosojni modrčki z oporo, visoke brazil hlačke, opazen pas za nogavice - bodo prepričali najzahtevnejše modne navdušenke, preizkušene kroje pa bo tudi v sezoni jesen-zima 2018 mogoče izbirati od A do E košarice. 

Kolekcija perila Lisca Selectionjesen-zima 2018 bo poleg črne zažarela v petrolej zeleni in ciklamno pink barvi, uporabno pa jo dopolnjujejo tudi seksi modeli spalnega programain vrhnjih oblačil. Lisca Selection jesen-zima 2018 - ustvarjena za ženstvene užitke.

 

www.lisca.com

Tags:

Please reload

Ne spreglejte:

November 5, 2019

Please reload

© 2023 Agencija MIMA, Mihaela Margan Kocbek s.p.