top of page

Avocado na modni reviji "Summer vibes"

Summer vibes, smo poimenovali naš že tradicionalen dogodek, ki je letos potekal že tretje leto.

Na veliki modni reviji pod zvezdami lokala Nana na Glavnem trgu so se nam predstavile znamke: All4kids, Avon, športne trgovine Hervis, Everly, Moi, trgovina Kik, Allegria, Galerija Kreativnih, Salon Kisilak, Avocado, Luna, Bags and more, Nancy kopalke, Princess in GGW.

Za dekleta je poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Naberšnik s svojo ekipo za pričeske pa so poskrbeli v salonu Odsev Lepote.

Ne smem pa pozabiti tudi za našo cvetlično dekoracijo, za katero je poskrbela Dežurna cvetličarna NA VOGALU. Dežurna cvetličarna na vogalu je odprta vse dni v letu. Najdete jo pred vhodom v ukc Maribor, ki letos praznuje že 40. let svojega obdstoja.

Trgovina AVOCADO

Predstavljamo vam naslednji izhod trgovine Avocado, ki jo najdete v Mariboru na Slovenski ulici 17 in v Celju na Cankarjevi ulici 2.Avocado je edinstvena modna trgovina, ki je navdih mnogim ženskam.

V Avocadu ste deležni malo drugačne modne izkušnje, kjer poskrbijo za vaš celovit stilski izgled. Individualen pristop, sproščeno vzdušje, profesionalen odnos ter edinstveni kosi oblačil so zagotovo razlogi, da jih obiščete. Avocado ni le trgovina z modnimi oblačili za vsak dan in za posebno priložnost, temveč tudi prostor za prijeten ženski klepet ob kavi ali penini. Avocado je torej vse tisto kar ženska potrebuje za dovršen in edinstven izgled.

Ne spreglejte:

bottom of page