top of page

Lepi lasje tudi v času poletja!

Občudujete zdrave lase, ki voljno padajo in so čudovito sijoči? Zdaj jih lahko imate. Za "uau" učinek in naraven sijaj vaših las bo poskrbela nova negovalna linija NIVEA Hairmilk Natural Shine.


Česo lasje sijoči, je to znak zdravih, negovanih las. Če pa so brez naravnega sijaja, ne pomagata niti redno striženje niti popolna pričeska. Suhi lasje brez leska so preprosto videti brez življenja.


Zakaj lasje izgubijo sijaj?

Krivec za to so zunanji vplivi: sonce in slana voda, napačen šampon in ostanki izdelkov za oblikovanje pričeske. Tudi uporaba sušilnika za lase ali aparatov za ravnanje las lahko obremeni lase. Luske v povrhnjici las se razprejo, hranilne snovi se izgubijo in lasje ne padajo optimalno. Vidna posledica: lasje so brez sijaja.


Rešitev za utrujene lase brez sijaja

Nova negovalna linija NIVEA Hairmilk Natural Shine. Linija poskrbi za dolgotrajno zdrave, voljne in čudovito sijoče lase. To omogoča negovalna formula z naravnimi mlečnimi proteini, Euceritom® in proteini svile. Lase intenzivno oskrbi z vlago od znotraj in od zunaj ter jih obnovi, da postanejo vidno zdravi. Poleg tega formula s svilnimi proteini poskrbi za občutno voljnejše lase in zmanjša trenje med posameznimi prameni. Tako lahko prameni harmonično padajo za optimalno odsevanje svetlobe in naraven sijaj z "uau" učinkom.


Če želite lase kar najbolje negovati, jih umijte kot običajno z novim NIVEA Hairmilk Natural Shine šamponomza utrujene lase in nato uporabite NIVEA Hairmilk Natural Shine balzam za utrujene lase.

Poseben izdelek za ravne lase

Strokovnjaki pri znamki NIVEA so razvili tudi poseben izdelek za suhe lase brez sijaja, ki popolnoma ustreza zahtevam ravnih las. NIVEA Hairmilk Natural Shine negovalni sprejz izjemno fino razpršeno meglico poskrbi za naravno sijoče in svilnato padajoče lase. Negovalni sprej olajša razčesavanje las in jih ščiti pred izsušenostjo in toploto. Sprej na hitro pretresite, nato pa ga razpršite na lase, ki ste jih po umivanju s šamponom (in balzamom?!) otrli z brisačo. Ne izpirajte. Lase oblikujte kot običajno. Naslednji dan lahko pričesko osvežite, tako da sprej preprosto razpršite na suhe lase in jih po potrebi posušite s sušilnikom.


Z izdelki NIVEA Hairmilk Natural Shine so suhi, utrujeni lasje brez življenja in sijaja le še preteklost.

Ne spreglejte:

bottom of page