top of page

Eucerin AQUAporin Active - moja najljubša

Koža potrebuje vodo, da deluje učinkovito. Dobro navlažena koža je gladka, voljna in je videti sijoča. Če je naravna zaščitna bariera poškodovana, koža izgubi vlago in postane izsušena. Izsušena koža je videti pusta, daje občutek neprijetne napetosti in ne more preprečevati vdora dražečih snovi iz okolja. Posledica je občutljiva koža. Da ohrani svoj najlepši videz in da daje najboljši občutek, koža potrebuje intenzivno in dolgotrajno vlaženje.

Večina vlažilnih izdelkov izboljša vlaženje kože tako, da omeji izhlapevanje vode iz kože in/ali veže vlago v zunanji plasti kože s humektanti, kot je glicerin. Toda koža ima tudi svoj sistem vlaženja – akvaporine. Edinstvene formule linije Eucerin AQUAporin ACTIVE izboljšajo koži lastni sistem vlaženja in kožo naredijo voljno, gladko in sijočo.

Kožo je pomembno vlažiti, ker je to zaščita kože pred vdorom infekcij. Če dopustimo, da naša koža postane suha, tvegamo, da razpoka. Če pride do poškodb kože, v globino kože vdrejo bakterije, ki jih imamo na površini kože in povzročijo okužbo.

5 razlogov, zakaj je treba vlažiti kožo

  1. Vlaženje kože zmanjšuje možnost težav s kožo.

  2. Vlaženje kože zmanjšuje verjetnost, da pride do rdečice kože.

  3. Vlaženje pomaga koži, da ostane mladostna.

  4. Vlaženje pomaga v boju proti gubam.

  5. Vlaženje kože ponuja popoln zaključek vroče prhe.

Ne spreglejte:

bottom of page