top of page

Everly na modni reviji "Summer vibes"

Summer vibes, smo poimenovali naš že tradicionalen dogodek, ki je letos potekal že tretje leto.

Na veliki modni reviji pod zvezdami lokala Nana na Glavnem trgu so se nam predstavile znamke: All4kids, Avon, športne trgovine Hervis, Everly, Moi, trgovina Kik, Allegria, Galerija Kreativnih, Salon Kisilak, Avocado, Luna, Bags and more, Nancy kopalke, Princess in GGW.

Za dekleta je poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Nabseršnik s svojo ekipo za pričeske pa so poskrbeli v salonu Odsev Lepote.

Ne smem pa pozabiti tudi za našo cvetlično dekoracijo, za katero je poskrbela Dežurna cvetličarna NA VOGALU. Dežurna cvetličarna na vogalu je odprta vse dni v letu. Najdete jo pred vhodom v ukc Maribor, ki letos praznuje že 40. let svojega obdstoja.


V drugem delu modne revijie se nam je kot prva predstavila trgovin Everly.

Everly, trgovinica, ki se je razvila iz otroških sanj punčke, imeti svoja oblačila, svoj butik in živeti svoje sanje. Oblačila za dekleta in ženske, ki si želijo biti urejene in v teku s časom, tako ob večerih s prijateljicami, na zmenku in posebnih priložnostih, kot tudi ob vsakodnevnih opravkih in v službi. Naša oblačila in dodatke najdete na spletni strani www.everly.si. Za vse, ki pa oblačila pred nakupom raje najprej poskusite in jih “začutite” se lahko oglasite v našem showroomu, ki se nahaja v Hidden beauty studiu v Jurčičevi pasaži, v centru Maribora.

Ne spreglejte:

bottom of page