top of page

Čokoladna pica? Še prosim...

Pri Dr. Oetkerju, kjer imajo v svoji ponudbi veliko sladkih izdelkov, prav tako pa tudi slane izdelke, so razmišljali, kako bi lahko združili dve najbolj priljubljeni jedi na svetu. Prišli so na idejo čokoladne pice, ki je uspela bolj, kot so si sami zamislili. Čokoladna pica je namreč pravi hit!

Čokoladna pica je na prodaj zamrznjena. Narejena je iz treh čudovitih vrst čokolad – nadev vsebuje naribano mlečno čokolado, koščke bele čokolade in kapljicami črne čokolade. Ko je čokoladna pica pečena, vse tri vrste čokolade ustvarijo čudovit okus, testo pa je hrustljavo. Pravi, čudovit posladek.


“Čokoladna pica je idealna za nenačrtovano hišno zabavo, otroški rojstni dan ali ko nam “pade cuker”. Zaradi hitre in enostavne priprave, neustavljivo dobrega testa in priljubljenega okusa čokolade, bo to zagotovo slaščica, ki ne bo manjkala v nobenem zamrzovalniku. Čokoladno pico vzamemo iz zamrzovalnika, damo na mrežico v pečico, vklopimo pečico na 200 stopinj Celzija in pečemo 9–11 minut, odvisno od vaše pečice. Pica je torej takoj pripravljena in je tako kot naročena za sladkanje. To je velika inovacija na področju ponudbe pizze, lahko bi rekli prava revolucija," je zbranim novinarjem in blogerjem povedala Martina Radulović iz Dr. Oetkerja.

Ko so čokoladno pico Ristorante Dr. Oetker prvič predstavili v Nemčiji, je bil ravno 1. april, zato so kupci mislili, da gre za prvoaprilsko šalo. Ko so jo prvič videli v trgovinah, so potrošniki ponoreli za njo. Resnično okusen izdelek bo očaral tudi vas. Brez dvoma.


Legendarna nemška znamka Dr. Oetker že skoraj 130 let razveseljuje brbončice ljudi po vsem svetu. Podjetje, ki gre iz roda v rod, je izjemno priljubljeno po vsem svetu, zdaj pa je združilo še dve najbolj priljubljeni jedi na svetu: pico in čokolado.

Čokolada ima bogato zgodovino, uživali so jo že Azteki in Maji, za njih je bila čokolada vir zdravja, moči in modrosti. Sodobne raziskave jim potrjujejo. Čokolada vsebuje številne vitamine in minerale, odpravlja utrujenost, nas potolaži in pospeši delovanje možganov. Predvsem pa je odličnega okusa! Že od sredine 19. stoletja, ko so izumili čokoladne tablice, je čokolada ena izmed najbolj priljubljenih jedi na svetu.


Čokoladno pico lahko kupite v vseh bolje založenih trgovinah po Sloveniji: Tuš, Spar, Maridis in od srede 27. 6. tudi v Rudnidisu.

Ne spreglejte:

bottom of page