top of page

Trgovina Kik na modni reviji "Summer vibes"

Summer vibes, smo poimenovali naš že tradicionalen dogodek, ki je letos potekal že tretje leto.

Na veliki modni reviji pod zvezdami lokala Nana na Glavnem trgu so se nam predstavile znamke: All4kids, Avon, športne trgovine Hervis, Everly, Moi, trgovina Kik, Allegria, Galerija Kreativnih, Salon Kisilak, Avocado, Luna, Bags and more, Nancy kopalke, Princess in GGW.

Za dekleta je poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Naberšnik s svojo ekipo za pričeske pa so poskrbeli v salonu Odsev Lepote.

Ne smem pa pozabiti tudi za našo cvetlično dekoracijo, za katero je poskrbela Dežurna cvetličarna NA VOGALU. Dežurna cvetličarna na vogalu je odprta vse dni v letu. Najdete jo pred vhodom v ukc Maribor, ki letos praznuje že 40. let svojega obdstoja.


V naslednjem izhodu vam bomo pokazali pisan izbor oblačil trgovine Kiki z Grajskega trga v Mariboru. Prva KiK trgovina je svoja vrata odprla leta 2007 v Murski Soboti, danes pa se podjetje KiK Slovenija ponaša s kar 52. poslovalnicami. Podjetje nudi preko 250 delovnih mest in skrbi za pozitivno energijo na delovnih mestih.

Podjetje KiK ponuja ženske, moške in otroške tekstilne izdelke, kakor tudi oblačila za dojenčke odlične kakovosti po ugodnih cenah. Poleg asortimana z oblačili je prav tako na voljo bogata izbira darilnih izdelkov, igrač, kozmetičnih izdelkov, modnih dodatkov ter dodatkov za dom. KiK je simbol za pravilno razmerje med kakovostjo in ceno. Vsak kupec se lahko za samo 30 Eurov obleče od glave do pet. KiK – odlična moda in dodatki po ugodnih cenah!

Ne spreglejte:

bottom of page